ne spomladi,pred poletjem,zdaj je čas da rečemo stop kilogramom.počasi in učinkovito z zdravo prehrano.malo in dobro,ali veliko,prazno in neokusno.povejte kakšnje imate iskušnje.
wran
ne spomladi,pred poletjem,zdaj je čas da rečemo stop kilogramom.počasi in učinkovito z zdravo prehrano.malo in dobro,ali veliko,prazno in neokusno.povejte kakšnje imate iskušnje.
wran
"Predvsem sem zmanjšala količino svežega sadja ter mlečne izdelke."
Loni, sva že dve. Mislila sem, da je to edino zdravo in oh in ah...potem pa opazim, da od tovrstnega "zdravja" kipim kot kvas.
Res je dobro sebe poslušat. ![]()
titta, že 14 dni nisem dala v usta svežega sadja, ker se testiram, mleko pijem samo zjutraj v kavi. Rezultati fenomenalni, nič napihnjenosti, nič aken,
kaj sem počela preteklih 15 let, saj sem se praktično samo zastrupljala z meni zdravo prehrano. Pa mesa tudi ne jem, trenutno. No, pujsa sem vsekakor črtala. Kruh pečem samo še iz Valine moke, polnovredne, testenine tudi, se vse pozna.
Ostaja mi samo še kava, ma saj nekaj moramo imeti tudi takega, a ne?
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Čokoladni eklerji

Pustne miške