Viroza

Prosim, če mi lahko pomagate.

Ali v zadnjem času razsaja kakšna viroza? Že od petka imam drisko, povečano kislino v želodcu, tu in tam bolečine, ko kaj pojem, nimam apetita....glavobol je na srečo minil. Je pa še mama takšna in zdi se mi, da se ti simptomi pojavljajo tudi pri očetu.

Mogoče ni glih kulinarična tema, ampak preden me postane močno strah, raje izvem vaša vedno zaželjena mnenja.

hvala.

titta

Viroza nedvomno razsaja, ker poznam veliko bližnjih, ki so zboleli. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Slišala sem ,da razsaja trebušna gripa. Morda je to. Sweetie

O.K., HVALA vseeno, me je bilo že strah, da nismo kaj iz hrane "fasali". Ni neka tolažba, malo mi je le odleglo. 

Uspešno obrambo pred tovrstnimi napadi vam želim!

titta
Pri nas je rota virus že drugi teden.
Titta, če bi bilo kaj drugega, ne bi sedela za računalnikom in pisala, sicer, da boš mirna še vedno lahko daš blato na kontrolo. Srečno! Anamarija
mi smo to že dali skozi. Naprej je imela hčerka, nato jaz in tako dalje cela družina. Majda
Že dali skozi. Dva dni klokotanja po črevesju, želodec se je pa obnašal kot mešalec za beton . Cila
Tudi jaz sem že dala skozi. Samo pri meni je trajalo samo 48 ur( bruhanje, driska) težave z želodcem pa so še ostale. Dipsi
Vsi okoli mene so nekaj bolni, verjetno bo kaj na tem. Jelenckova
Definitivno razsaja. Sigurno med otroki, z ravno omenjenimi simptomi. lp Dana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti