Zviti krofi
Tudi mi živimo v "nekaterih krajih", tortica, pa če se tega ti zavedaš ali ne, če sprejemaš to dejstvo ali ne. Ko bo presežena kritična masa necepljenih, nas čaka epidemija, če že ne pandemija te bolezni. Tako pač je.
Če moja hči ne bi bila cepljena, bi ob prvem stiku dobila tuberkolozo. Ergo?
Če je omogočeno, a starši otrok ne cepijo, naj jih ne cepijo. Odgovornost je njihova. Sem pa zato, da potem tudi nosijo vse posledice morebitnega zdravljenja. Tudi za tistega, ki se okuži v stiku z nekom, ki ni bil cepljen, če se to lahko dokaže.
Ampak zakaj ne skočimo mi, ki smo za cepljenje, ampak vedno skočijot isti, ki so proti?
Mamamia
mamamia
veverica, kolikor pediatrov poznam (takole sedmih se spomnim ta trenutek,s katerimii se tudi precej pogovarjamo) in vsi so svoje otroke cepili, kot še vedno veleva doktrina.
Tako da - kakor kdo. Mamamia
mamamia| veverica je napisal/a: |
| -samo še nekaj informacij: cepljenje proti tuberkulozi so ukinili 1.1.2005. Cepijo le še novorojenčke iz rizičnih skupin (državljane iz dežel, kjer je bolezen bolj prisotna). |
Včasih pozabljamo, da smo nekatere bolezni izkoreninili predvsem zaradi cepljenja.
Pa ni treba dolgo, da se povrnejo, kot kažejo primeri iz bližnjih krajev:
http://www.ivz.si/index.php?akcija=novica&n
Ja, na tiste, ki vse vedo, pa ne smejo javno povedati, sam pa tudi jaz "alergična"...
Nasja Sporočilo je spremenil(a) Nasja dne 23. okt 2007 23:51:33Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zviti krofi

Pistacijevi cmoki s kadaifom in čokolado