Pure testenine z dimljenim lososom
Lahko tudi opravlja in posluša izpite za 2. letinik (odvisno od faksa). Dogovorit se mora s profesorjem ali napiše prošnjo za odobritev opravljanja izpitov in jo oddat na referat- naj se pozanima. Vsaj pri nas ni bilo težav s tem.
A ne velja več, da lahko prvo leto ko pavziraš še delaš preko študentskega servisa? Naj bi potreboval le potrdilo s fakultete. Naj se pozanima.
Glede zavarovanja pa so povedale že druge.
marelica Sporočilo je spremenil(a) marelica dne 20. okt 2007 17:11:36Mojemu sinu se je zgodilo enako. Za oktober se je takoj zavaroval samoplačniško, potem smo ga pa poslali v službo. Zakaj pa se dekle ne zaposli za to eno leto?
Sin bo ob službi naredil manjkajoče izpite za višji letnik, saj jih lahko dela, čeprav nima statusa študenta, septembra se bo vpisal v višji letnik in zadeva je zame zaključena. Da mi bo samo sedel doma za tistih nekaj izpitov kar mu jih manjka? Navsezadnje pa tudi leto dni delovne dobe prav pride.
Ob rednem delu vsak povprečen študent zmore narediti letnik, razen če gre za bolezen.
Mamamia
mamamiakordelina, če bi mo sin kam hotel za eno leto, takole v tujino, kot si šla ti, bi ga takoj poslali, prav zaradi utrjevanja jezika (ker enega od jezikov tudi študira). Ampak on je zapečkar in mu ni za v tujino, pa smo se dogovorili, kaj in kako.
Tudi zame izgubljeno študijsko leto ni konec sveta, daleč od tega, samo zmenit se je potrebno, kako stavri znova postavit na svoje emsto. Ker moj sin je tretjič izgubil letnik, zato zdaj služba in izpiti ob njej. Ko se je zgodilo prvič, nismo niti trepnili, po drugem izgubljenem letu je menjal študij, in zdaj je še v tretje šlo eno leto v franže...Tu se pa verejtno strpnost lahko konča, kajne?
MAmamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pure testenine z dimljenim lososom

Hačapuri - gruzijski kruh