bravo vendelina 
kar pa se svečke tiče ,jaz sem za, ker če nič drugega, bo vsaj vsakega ki bo šel mimo, opomnilo na tragedijo in s tem ne bo pozabljena v nekaj dneh!
plopsa

Pure testenine z dimljenim lososom
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Glede zadnje tragedije pred omenjenim lokalom: Hudo mi je, kadar se konča mlado življenje. Ampak ne pozabimo, še tako huda tragedija ne daje nobenemu, ki ni posebej usposobljen in zadolžen za preiskovanje, razsojanje in presojanje v tej zadevi nobene ampak prav nobene pravice, da s prstom kaže na morebitnega krivca in ga sankcionira mimo in pred tistimi organi, ki so za to v tej državi za to poklicani. Izkoriščanje žalosti, šoka in podobnih čustvenih stanj za to, da bi ena "zainteresirana javnost" jemala v roke pravice da pospešeno sodi, je neodgovorno, da ne rečem manipulantsko. Res je, da se v kontekstu omenjenega lokala marsikaj dogaja. Ena prijava spolnega napada (se sklicujem na časopisne vesti), pa pred dvema letoma poleti se je en spor gostov iz lokala v zgodnjh jutranjih urah nadaljeval tako, da so obstrelili enega naključnega mimoidočega pred Pošto....po drugi strani pa iz drugih klubov v bližini ni takih vesti...se človek vpraša. Mislim, da bi moral ob tej tragediji vsak predvsem premisliti: - v katere lokale bo ali pa ne bo hodil - kako bo svojim majhnim otrokom takšna pozitivna avtoriteva, da jim bo omogočal lep razvoj, tako da ga bodo danes majhni otroci čez deset let upoštevali, ko jim bo razlagal, na kaj morajo biti pozoroni pri obiskovanju lokalov in prireditev. Vendelina jr. |
| dragička je napisal/a: |
| A te lahko vprašam koliko si stara? |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pure testenine z dimljenim lososom

Raca z rezanci na azijski način