Tiste ki ga imate, mo prosim pomagajte. Kako naj zgnetem testo za npr. krofe,potico...??Ali pustim vzhajat kar noter al kako? Izgubila sem navodila za uporabo,zato vas prosim za čimveč nasvetov.
Hvala vnaprej
Tiste ki ga imate, mo prosim pomagajte. Kako naj zgnetem testo za npr. krofe,potico...??Ali pustim vzhajat kar noter al kako? Izgubila sem navodila za uporabo,zato vas prosim za čimveč nasvetov.
Hvala vnaprej
Če je to bomann z dvema metlicama, potem je enak kot clatronic. Daš na sedem, kot je napisala Hope in pustiš vzhajat. Priporočam ti, da ne daš več kot pol kg moke + dodatki, ker bo drugače testo kipnilo čez. Program za vzhajanje je kar malo dolg in jaz po dobri uri vzamem vzhajano testo ven in ga obdelam naprej.
Jelenčkova zgleda nima ali ne ve, kateri je program za vzhajanje, ker pri njem se nič ne peče.
Tiaja, napiši vsaj, kateri kruhomat imaš. Med njimi so razlike, npr. pri clatronicu ali bomannu z dvema metlicama je program št.7 z samo za vzhajanje in traja 1uro in 50 minut. Meni se zdi predolg, zato testo prej vzamem ven. Je pa program št. 8 samo za pečenje in je dolg caa eno uro, zato pazi na funkcije programov. Lahko, da je pri tebi program št. 7 pečenje, če imaš drug aparat.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušeno sladko zelje

Sladki greh