Čokoladni eklerji
Ne ga srat s temi napitki! Sem naročila, neumnica, pila sem tisto nagravžno umetno zadevo, razen male driskice pa ni bilo haska. Če bi teden dni delala dieto s sadnimi in zelenjavnimi sokovi, zraven še malce klistir napravo uporabila - bil bi večji učinek pa tudi počutje malo boljše. Pa po izkušnjah od prej sodeč, bi po slednji varianti imela bolj prečiščeno in zdravo telo (znotraj in zunaj).
No, kakor hočeš, moja izkušnja je pač takšna in raje povem kako je, kot pa da bi še kdo nasedel takšnim reklamam.
Roko na srce: če bi bili ti napitki resnični, bi ne bilo več debelinkov okoli nas.
tittaPunce, malo bol poglejte slikice pri tistih reklamah za čudežne shujševalne čajčke in tabletke. Malo bol okroglo bejbo v fotošopu malo nategneš pa je že tolk tenka, kot jo potrebuješ za reklamo.
Ne razumem da eni še kar nasedajo takšnim in drugačnim reklamam.
MatjažKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Čokoladni eklerji

Pustne miške