Obremenjevanje s kilogrami!

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

30. okt 2007 4:15

Muffsy je napisal/a:
Meni se zdi, da probleme najbolje reši nekdo, ki te ima rad. Preprosto. Pishiater je samo neka zunanja oseba, za katerega veš, da ti hoče pomagati, ker je to njegov poklic in tudi če ti pomaga izpovedovanje v njegovi pisarni, te ne ozdravi, vsaj meni se tako zdi. Najti si moraš nekoga, za katerega boš vedel, da te bo imel rad, tudi če se zrediš za deset kil. Itak, da to misli družina, ampak njih si že navajen ... Moraš se odpreti in dobiti prijatelja ali fanta/dekle. To se je zgodilo meni in zdaj grem z njim ob devetih zvečer zlahka na pico. :)

 

 

Bolje mi nebi mogla prebrati misli

Lep dan in veliko se smejte

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

30. okt 2007 6:29

Bravo Mufsy!

poglej Alovsin, če trenutno nimaš kake dobre prijateljice, pa bodi sama sebi za prijateljico. Vsako jutro in vsak večer se poglej v ogledalo in se tam pogovarjaj sama s sabo. Povej si vse, kar te teži in duši. Tudi kregaj se na obraz v ogledalo, malo se mu pojokaj in potoži, malo se mu tudi nasmej.

Na koncu mu povej, da je najboljša in najlepša prijateljica, kar jih poznaš.

Vem da se sliši smešno in čudno, vendar deluje. V začetku bo malo težko, ko pa se enkrat odpreš obrazu v ogledalu, pa bo z vsakim dnem lažje in boljše. Probaj, ne bo ti žel, to DELUJE !

Kyara

muraj  

član od: 10.10.2007

sporočila: 42

4. nov 2007 14:55

strinjam se z AntonijaB knjiga- Montignacova metoda-je meni zelo pomagala. Z antidepresivi pa se ni za hecat. Stranski učinki so lahko zelo hudi. Škoda, ker se opazijo šele po daljšemu jemanju pa srečno Sporočilo je spremenil(a) muraj dne 10. nov 2007 11:02:09

muraj  

član od: 10.10.2007

sporočila: 42

4. nov 2007 15:05

ja, ja, večkrat sem poskusila z raznimi dodatki. V enem tednu...če ne vam tudi denar vrnemo. Verjemi nobeden poskus ni bil uspešen, samo denar sem metala. Dvakrat pa so mi denar vrnili. Enkrat so mi celo poslali zraven knjogo kako shujšati. Tista knjigi pa je bila pravo nasprotje reklame. Vzemi knjigo Montignacova metoda. Ne boš lačna in je preprosta za uporabo. srečno muraj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

MOJ vrtrdkapica
Kaj jutri za kosilo?johana
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti