Otroška hrana
Pod "kompliciranje" smatram to, da glih za vsako malenkost nekdo klicari pediatra ali koga drugega ali pa pol žlahte, če bo otroku slučajno slabo ali ne.
Roko na srce, take mame se tudi najdejo, pa lahko mirne duše vsi rečemo, da so komplikatorji.
Pa ne zamerit, imam kolegico, ki je teden dni non stop visela na telefonu in spraševala , če enoletnik lahko je gris, če lahko je špinačo, če lahko drži v roki pol žemlje...dobesedno tako. Kaj pravite? Kako poimenujemo takšne ljudi????
titta"Jaz bi svetovala čim manj hipov in frutkov,..."
Kristina, to je beseda,
pa nočem nič slabega tem proizvajalcem. Edino ena stvar me moti: pravijo, da so vsi ti izdelki popolnoma naravni in brez konzervansov. Zakaj pa so potem kar nekaj časa na polici v trgovinah in še to ne v hladilniku ampak kar tako, tam kjer niso glih temperature za take stvari!!!
Moji mali z veseljem dajem take domače, naravne z dobro voljo kuhane obroke in si resnično želim, da bi jo kar najdlje obvarovala pred pretečo kemijo iz okolja.
tittaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom

Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako