Kmetija

Japaja,

preden se prijaviš na kmetijo lahko se pri meni par dni stestiraš. Ni sicer klasična kmetija, nekaj obdelovalne zemlje je pa le, nekaj živali tudi. Edino bi prosil, da mi ne hodiš okoli kot Toja ( vsaj zunaj ne ).

Drugač, a si to imela dopust, par dni te ni bilo?

A ja, jaz bi te poučeval pratiko!ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 05.nov 2009 08:00
japaja je napisal/a:
Sem čist okol padla za Kmetijo. Razmišljam o tem, da bi se naslednje leto prijavila za en tak resničnosti šov. japaja
Koliko honorarja na teden boš zahtevala? ˇ^~ˇ^~ˇ^ˇ~˘˘^^
A ste nehal kmetijo gledat, ker ni komentarjev? Jaz zelo rada berem Frinine komentarje. syu
RadaJem je napisal/a:
VilmaS je napisal/a:
si prepričana, da ima res vsak prejemnik toliko kulture, da odgovori na prejet ZS?
Preverjeno ne. Je pa zanimivo, da ta oseba zavzeto in vsem na očeh popravlja napake drugih in svoje pisanje opremi z obilico emfatičnih ločil, ko pa njo ali njej ljubo osebo čisto prijazno opozoriš na napako, pa na vrat na nos zbriše tvoje sporočilo, češ, da bi lahko bila bolj diskretna. Ko jo naslednjič diskretno opomniš preko ZS, pa ne bev ne mev od nje. Človek se nehote vpraša, če ima dvojna merila tudi v službi. RadaJem
JA, CENZURA TUDI NA KULINARIKI DELA ... JE VČASIH PRAV, DA SE KAJ TUDI ODSTRANI, VENDAR PRIPOROČAM VEČ OBJEKTIVNOSTI. NOBEN FORUM (PA TAKO TUDI KS NE) NI NAMENJEN KAKRŠNEMUKOLI PRIVATIZIRANJU... PA LEP VIKEND VSEM! sonci

Kako smo kaj s teorijo zarote?

ežoj
ežoj je napisal/a:

Kako smo kaj s teorijo zarote?

ežoj
A na kmetiji ali na kulinariki matilda
frina je napisal/a:

Rim, točno na Turnerjev sindrom sem mislila. Ena moja ljuba deklica je "turnerca", zato vem, da je možno več variant, za katere v običajnem življenju nisem slišala.

Tema  se na nanaša notranje spolne organe, saj je meneda jasno, da ne govorimo o prebavilih.

Se pa sprašujem, Rimljanka, ali se ti je res treba prilimat za vsako moje usodno neznanje. 

Ali ti je v užitek, da me sramotiš zaradi neznanja, ki ga vsi ostali imajo,  ali pa ti je v večji užitek, da dokazuješ, da znaš bistveno več o tem  ?

Takole namreč ni prvič, pričakujem pa, da se ne bo ponavljalo. Čast si namreč lahko pridobiš na več načinov, ne samo, da stopiš na koga, da se te bolje vidi. Čast dosežeš tako, da drugemu pomagš do pogleda više in dalj....

F r i n a
PA ŠE KAKO RES JE TO.Vsak je na svojem področju strokovnjak,nikoli na vseh. Še posebaj se strinjam z zadnjim stavkom. Frina,zelo rada preberem tvoje poste iz katerih vedno veje dobronamernost,kar pa za nekatere avtorje,ki pišejo sem ne morem rečt.Zdi se mi,da komaj čakajo na "kost",ki jo potem poglodajo in se pri tem imajo za oh in ah. kalcicl

kalcicl je napisal/a:
PA ŠE KAKO RES JE TO.Vsak je na svojem področju strokovnjak,nikoli na vseh.Še posebaj se strinjam z zadnjim stavkom.Frina,zelo rada preberem tvoje poste iz katerih vedno veje dobronamernost,kar pa za nekatere avtorje,ki pišejo sem ne morem rečt.Zdi se mi,da komaj čakajo na "kost",ki jo potem poglodajo in se pri tem imajo za oh in ah.kalcicl

No, ja, so pa tudi izjeme ( ki sam potrjujemo pravilo ).

ežoj
Ežoj, to pa ste redke izjeme,ki pa jih resnično občudujem. kalcicl
Ali niste malo zašli od kmetije ????????????? Veronika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti