Kmetija

da ne bo pomote, nisem nacionalistična. imam prijatelje vseh narodnosti. sploh spoštujem ljudi, ki v Sloveniji najdejo nov dom in se prilagodijo okolju, posebej s spoštovanjem do nove domovine, da se naučijo slovenski jezik in komunicirajo z njim. kako govorijo za vrati svojega doma, me pa ne zanima. če bi se La Toya imenovala recimo Petra Novak, je mogoče ne bi bilo sram povedati svoje pravo ime. kar se tiče La Syu je bil pa hec. ostajam Syu in vas lepo pozdravljam syu
ežoj je napisal/a:

spagon, kmetija je zelo zanimiva.....................če bereš frinin opis.

Tele fore, La Toya in La Syu nič ne razumem.

ežoj
Se strinjam. Včeraj sem gledala po TV, prvič in zadnjič. Frino pa redno berem, ker je super. saša
Mene pa najbolj zabavajo brambovci, ki ne znajo nobenega jezika in jim je tudi materni jezik tuj. Vendelina jr.
ežoj je napisal/a:
Odgovori, tudi če so pospremljeni ( morda ) s kančkom cinizma ( ki si ga vprašalec v glavnem zasluži ) so dobronamerni.

ežoj
Ežoj, o tem se pa vsekakor strinjam, da so dobronamerni, saj se lahko marsikaj naučiš iz takega odgovora - če ne tega, kar si narobe napisal, pa to kakšni so ljudje Samo vseeno ne pričakovat, da bo tak odgovor všeč tistemu, ki se je zmotil, pa čeprav mogoče nekdo drug v tem skrajno uživa. matilda
Sem čist okol padla za Kmetijo. Razmišljam o tem, da bi se naslednje leto prijavila za en tak resničnosti šov. Me prav zanima, koliko resnične resničnosti je v tem? A vi verjamete, da je vse to res? japaja

Zdaj pa res ne vem a se hecate....Tile šovi so ja vsi po scenariju!!!  HAALOOOO!

Vanja
Ah dej nehi no, Vanja..... Valjda je vse to res. Če piše, da je resničnostni šov??!! In če vse to ni res, zakaj in kje je potem kavelj? Sam prašam.... japaja
Ravno danes sem se pogovarjal z eno gospo, ki je soseda od Salome. Mi je povedala, da se večkrat srečata, da vedno malo poklepetata in ker je ta gospa strkovnjak za prehrano ji da vedno kak nasvet saj ji je, Salome namreč, odkar se je dokončno transformirala v žensko silno opešal iminski sistem in je sploh grozno švohcena in hitro utrujena. Tako da je kar boga. NO sedaj se tudi jaz vključujem v debato o Kmetiji, kjer je Salome odigrala zelo vščeno in pozitivno vlogo. hedonist

frina je napisal/a:

Meni pomeni  ta forum zabavo in če kdo meni, da je poklican, da mi na vsakem koraku kontrolira zapise, mogoče postavlja vejice, potem naj mi to napiše na ZS.F r i n a

Ko si že tako užaljena, kadar te kdo (upravičeno) poduči in predlagaš, naj se pri tem raje posluži ZS, me zanima, če si prepričana, da ima res vsak prejemnik toliko kulture, da odgovori na prejet ZS? Jaz nisem...

Pa da se vrnem na temo in poleg vaših pristavim še svoj piskerček- kmetije sicer ne gledam (ker tudi sicer zelo malo gledam TV), si pa na 24ur.com ogledam kakšno video vsebino tega šova, pa se mi ne zdi nič posebnega. Bi rekla, da meni ni vredna rednega ogleda pa tudi zgražanja ne. Zapolni pa del programa in blagajno POP TV. Tudi to šteje.

LP, V.
VilmaS je napisal/a:
si prepričana, da ima res vsak prejemnik toliko kulture, da odgovori na prejet ZS?
Preverjeno ne. Je pa zanimivo, da ta oseba zavzeto in vsem na očeh popravlja napake drugih in svoje pisanje opremi z obilico emfatičnih ločil, ko pa njo ali njej ljubo osebo čisto prijazno opozoriš na napako, pa na vrat na nos zbriše tvoje sporočilo, češ, da bi lahko bila bolj diskretna. Ko jo naslednjič diskretno opomniš preko ZS, pa ne bev ne mev od nje. Človek se nehote vpraša, če ima dvojna merila tudi v službi. RadaJem

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti