Kmetija
| ežoj je napisal/a: |
spagon, kmetija je zelo zanimiva.....................če bereš frinin opis. Tele fore, La Toya in La Syu nič ne razumem. ežoj |
| ežoj je napisal/a: |
| Odgovori, tudi če so pospremljeni ( morda ) s kančkom cinizma ( ki si ga vprašalec v glavnem zasluži ) so dobronamerni. ežoj |
Zdaj pa res ne vem a se hecate....Tile šovi so ja vsi po scenariju!!! HAALOOOO!![]()
![]()
| frina je napisal/a: |
Meni pomeni ta forum zabavo in če kdo meni, da je poklican, da mi na vsakem koraku kontrolira zapise, mogoče postavlja vejice, potem naj mi to napiše na ZS.F r i n a |
Ko si že tako užaljena, kadar te kdo (upravičeno) poduči in predlagaš, naj se pri tem raje posluži ZS, me zanima, če si prepričana, da ima res vsak prejemnik toliko kulture, da odgovori na prejet ZS? Jaz nisem...
Pa da se vrnem na temo in poleg vaših pristavim še svoj piskerček- kmetije sicer ne gledam (ker tudi sicer zelo malo gledam TV), si pa na 24ur.com ogledam kakšno video vsebino tega šova, pa se mi ne zdi nič posebnega. Bi rekla, da meni ni vredna rednega ogleda pa tudi zgražanja ne. Zapolni pa del programa in blagajno POP TV. Tudi to šteje
.
| VilmaS je napisal/a: |
| si prepričana, da ima res vsak prejemnik toliko kulture, da odgovori na prejet ZS? |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Zdrobovi ocvrtki s pomakami

Kruhove kroglice