Kmetija

se pridružujem fredi79 in petrca_5 sej ni kaj dodat:( Finka
Moja mami je rekla, da bo tv zabrisala čez okno. Skratka Adrijana se je tako pačila in imela take "globoke", da te srat pritisne-pa oprostite izrazu. Jurij-pa nimam besed, mislim od kod se mu jemlje? Miha-ko da bi si ga kdo zmislil! To bi morali bojkotirati al pa vsi na polno klicati za Klemna da dobi tisti avto. Začetnica
Skratka Adrijana se je tako pačila in imela take "globoke", da te srat pritisne-pa oprostite izrazu. Začetnica[/citat] Pa ona je najpametnejša! A ne veš? Kristina
Začetnica ni panike, Klemen bo itak dobil avto, ker ima 100% podporo pri publiki. Če ne drugega bi mu ga moral pop šenkat, ker je totalno "zasral" kmetijo s tem izločanjem zadnji teden, kjer so Klemna tako grdo izselili..... s tem bi se malo odkupili njemu in ljudem, ki se jim je zamerila kmetija in poptv zraven. saš
Adrijanin IQ in njena teža sta obratnosorazmerna....več kil ko ima, manj ima v glavi........ saš
Tudi jaz privoščim avto Klemenu, Adrijane pa že od začetka nisem prebavljala saj je imela skoraj z vsemi sotekmovalkami komflikte, potem pa so ostale "poden". Tadeja tadeja 13
a ni blo žalostno danes na koncu,ko so vsi stali v krogu razen Klemna....mislim halloooo...mene noben reality show več ne prepriča da je "fair play" pih brez veze sve skupaj:( Finka
Finka,popolnoma se strinjam z tabo...kmetija pa brez Klemna...halo,on ko je naredil največ...pol pa naj še kdo reče da je pravica na svetu....poptv žalostno za vas fredi79
Za koga pa sedaj navijate, ko sta za veliki finale ostali samo še Barbiki? Meni je bila skozi celo kmetijo bolj všeč Biljana, Daša mi je bila pa ful zoprna (no, saj mi je še vedno). Vendar pa zmago bolj privoščim Daši, ker se mi zdi, da je dala več "skozi"...mislim-večkrat je bila dekla in večkrat je bila v dvoboju. Biljana pa je vedno nekako lepo skozi prišla. Teja 30
Mislim, da si ne bi smeli vse tako jemati k srcu. Konec koncev je VSE SAMO IGRA- kakor je rekel tudi Klemen! Teja 30

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti