Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada
Blažkaa,
ne obsojaj zdaj še nas (oz. vsaj jaz osebno sem to začutila). Iz mojega pisanja izlušči samo to, da se moraš za otroka postaviti!! In ne, ne mislim, da boš celo življenje samo na otroka čakala in ga vozila domov... dejstvo je pa, da boš morala nekaj narediti.
Situacijo si opisala tako slikovito (ne dvomim, da ti para srce), ampak zakaj moraš biti žrtev? In ne vzgoji tako otroka...
Okoli samega sedenja na tleh pa, mislim, da to v končni fazi sploh ni tako grozno, si jih kar predstavljam, kakšne zganjajo, krompirčki majhni!! Saj se tudi v podaljšanem bivanju valjajo po tleh. Problem vidim v tem, da eni jejo, drugi so pa lačni. In lačni so, verjemi mi!!!!
Ubrati boš morala pač drugo pot - pisanje na forum "v imenu vseh prizadetih staršev" ne vodi nikamor.
In če izpostaviš tak problem, ob tem pa poveš tudi to, da že tri tedne nisi naredila nič, moraš računati tudi na to, da se bo kdo obregnil tudi ob to. Jaz sem se že...
Upam, da boš problem rešila... Zberi pogum in se pogovori z učiteljico.
jasnaveri, CARICA! Super ideje si dala.
Kljub vsemu pa je treba šolo opozoriti, da kar delajo, ni prav. Morda ni slabo, če tudi kot starši poznamo Konvencijo o otrokovih pravicah http://www.unicef.si/main/vsi_otroci.wlgt .
blažkaa, mislim, da je super, da si nas vprašala za mnenje. Prav tako se iz tvojega pisanja vidi, da imaš srčno rada svoje otroke, kar pomeni le eno: zagotovo boš ukrepala v pravi smeri.
Lep pozdrav in držim pesti!
AnjaJaz pa ne bi razpravljala o tem, da so vedno učitelji krivi... Zato se v šolah dogaja to, kar se dogaja...
Bom pa povedala, kaj smo mi doživljali pred mnogimi leti (zdi se mi, da tam leta 82-83), ko smo prišli po sina v šolo (v podaljšano varstvo v prvem razredu). Cel razred je sedel na tleh, pa še mize in stole so si odmaknili. V sredi je pa sedel mlad "učitelj" s kitaro v roki na katero je igral, otroci so pa peli... To se je dogajalo celo zimo... Veste kdo je bil mladenič v sredi na tleh? Danes spoštljivi priletni velecenjeni gospod... Vlado Kreslin.
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada

Palačinkina torta z malinami