Croks
Dobrojedka, ce pogledas danasnjo izbiro japonk, bos videla, da imajo tudi mnoge, ki so tako rekoc zastonj, vsaj malo anatomske podplate. Je pa res, za malo denarja, malo muzike.
Sicer pa ortopedi odsvetujejo tudi visoke pete, pa se jih vecina deklet ne bo kar tako odpovedala.
Saj imajo tudi crocsi na izbiro cel kup japonk, ki so po mojioh izkušnjah precej bolj udobni, predvsem pa bolj zračni in lepši od tistih zaprtih šlap za nataknit, v katerih noga v vročini klub luknjicam in oh in sploh materialu ne more normalno zadihat. Zimski crocsi imajo pa itak notri mucko, da ni prepiha ;) Za vrtičkanje imam pa tudi jaz stare superge oziroma zadnje čase kar gojzerje, v katerih lahko mirno stopim na kakšno ostro stvar, ne da bi mi noga zdrsnila iz čevlja, pa še gleženj si težje zvijem.
Zanimivo glede ortopedov, pri nas jih nosi "cela" bolnica z ortopedi vred. To je obuvalo, ki so nam ga oni kupili (ne ortopedi, pač pa bolnica). Je res, da me noge dosti manj bolijo in nimam otiščancev, a sem že kar nekajkrat peljala bolniško posteljo po svojih prstih (auč!) ker so tako mehki, kar se pri coklih ni nikoli zgodilo. Mene malo moti, da se zelo potim in jih težko nosim na hlačne nogavice-se kar vozim v njih(a potim se v vseh obuvalih). Naslednij problem je, da mi pogosto "zapremzajo" kar z lepga kot bi se prilepili na podlago. Pa nisem edina, da nebi kdo rekel, da sem neroda.
Moj dragi jih nosi za okoli hiše neglede na to kaj počne in je zelooo navdušen. Jaz pa še vedno vztrajam v kopitarkah.
ATNESAtnes, poišči deo kamen, ki zelo pomaga proti potenju. Moraš pa biti vztrajna.Sicer ne vem, kje se jih zdaj dobi, jaz sem si naredila zalogo za nekaj let.Prodajali so jih v Zvezi paraplegikov pred leti.Pa najbrž tudi drugje.Jaz sem slišala zanje in sem hodila tja.Pa tudi v drogerijah bi morali vedeti zanje. Če imaš take težave s potenjem, potem plastična obutev ni zate.![]()
![]()
Hvala selotejp! ![]()
![]()
Tukaj jih lako kupite precej ceneje:
TekaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Srbski pasulj

Tarte tatin z jabolki