Verjetno vsi poznate crokse (tiste plasticne sandale, ki jih vec ne snames). Ker jih pri nas otroci nikakor ne morejo obdrzati cistih, me zanima, ce jih lahko perem v pralnem stroju. Ima kdo izkusnje s tem?
slepakura
Verjetno vsi poznate crokse (tiste plasticne sandale, ki jih vec ne snames). Ker jih pri nas otroci nikakor ne morejo obdrzati cistih, me zanima, ce jih lahko perem v pralnem stroju. Ima kdo izkusnje s tem?
slepakura
Slepakura, brez skrbi, lahko jih pereš na 30, jaz sem jih že velikokrat. Iz stroja pridejo kot novi!!
Pri nas smo čisto nori na njih - sama imam dvojne, mož tudi, tamamli pa po en par. Ko jih obuješ, jih težko sezuješ...
jasna| silva je napisal/a: |
| Kako jih težko sezuješ? Zadnjič sem videla kakšnih 10 let staro deklico, ki je imela tele plastične cokle v roza barvi obute, spodaj zelene dokolenke, zgoraj pa roza krilce. Majčke se sploh ne spomnim, ker mi je pogled venomer uhajal na tele cokle... Ni mi bilo všeč. |
Moji so grozljivo lila farbe, če ne bi bili, bi jih verjetno nosila v službi - mehki, lahko, noge se ne potijo, po moje (laično mnenje, a moje noge in predvsem hrbtenica mi pritrjujejo ) tudi nekako ortopedski - zaradi vseh teh lastnosti jih težko sezuješ, silva, hehe. je pa res, da so nore barve - imajo tudi črne, pa jih najprej zmanjka, se mi zdi.
Tudi jaz sem jih prala v stroju na 30 stopinj - kot je rekla jasna1, pridejo ven kot novi! nisem dala praška, temveč tekoči detergent - malo, pa povečala količino vode pri izpiranju.
LP
P.s. Aha, še tole - niso plastične, temveč gumijaste - velika razlika, se mi zdi. cervus Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 20. sep 2007 15:12:56samo škoda jih je.... glede na ceno.....
Lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami

Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci