Croks
Jaz imam dvoje. Ene nosim doma namesto copat. To pomeni, da letim tudi v trgovino z njimi, okoli hiše, vse povsod. Podplat obrišem in že jih imam spet za v stanovanje. Na vsake tolko jih dam še v stroj na 30 oprat in spet imam nove. Druge pa imam kar na morju za po kampu.
Lahko bi rekla, da ne znam hoditi brez njih. Meni so zakon. Ker je moja služba doma, sem cel dan v copatih. Prej sem na pol leta menjala copate, pa čeprav sem jih kupovala v Kopitarni, pa še otiščanci so se mi delali. Sedaj nima teh problemov. Oboje imam že tri leta, pa izgleda, da jih še ne bo treba menjati.
Sama jih nimam, še vedno prisegam na klasične cokle našega slovenskega proizvajalca. Imela jih je, moja tašča, in z njimi zelo grdo padla po stopnicah. Tako, da je pristala na urgenci, na srečo brez večjih zlomov. Ko je zdravniku opisala nesrečni padec ji je "neuradno" potrdil naj se crocsk izogiba.
Primerni so le za hojo po ravnem in suhem terenu.
girica http://sladki-koraki.blogspot.com/Jaz jih imam na morju ravno zaradi mokrih kopalnic v kampu. Edino v njih mi ne drsi. Tudi moji tašči je grdo spodrsnilo, vendar je imela neoriginalne. Jaz mislim, da cena ne laže. Ko pa je bila znanka operirana na hrbtenici spomladi, so ji ortopedi kirurgi priporičali crocks originalne cokle :)
Tudi ponaredki znajo biti ok, ampak moraš take poiskat, ki so mehki. So pa res super za nosit in meni so celo luštni. ![]()
http://www.crocs.eu/womens-footwear/women-footwea
Ponudba je ogromna, naroči se lahko tudi preko spleta, če vrednost nakupa presega 60 evr, ni potrebno plačati poštnine.
ajmarKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Zdrobovi ocvrtki s pomakami

Ajdovi svaljki s kislo repo