Croks
Punce, Crocsi so bili najprej ortopedski pripomoček, potem so ratali pa moda. Narejeni so iz materiala crocs-lite, to je nekakšna pena oz. satovje, da se obutev lepše prilagodi nogi. Vendar vse to velja samo za originale, ki stanejo okrog 39 EUR, zato vam jih ne svetujem za na vrt, he he!!
Pa še nekaj - ko se jih človek navadi, postanejo prav lušne, sama imam živo roza, pa ene živo zelene. V trgovinah najprej zmanjka živih barv, ker je fora crocsov tudi v tem, da so vidni! Jaz jih nosim izključno na zelo široke kavbojke, pa vam povem, da zgleda prav fajn!!
jasna
jaz jih imam tudi, jih zelo težko sezujem, tako so udobn in nimam ponaredka, mi mjih je ena kolegica zrihtala iz sanolaborja in tudi cena je bila takrat ugodna zdej so malo dražji.
staniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Izpostavljeno

Jagode niso le za sladice! 🍓 Ste že poskusili jagode s poprom in piščancem? Odkrijte skrivne trike za shranjevanje, spoznajte najtežjo jagodo na svetu in preverite najboljše recepte s portala Kulinarika.net.
Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | katrin11 |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Jagodni cmoki z makovim sladoledom

Pohorska gibanica