Kateri parfum uporabljate in katerega priporočate? Sama imam D&G Light blue (za poleti) in Dior Hypnotic poison (za čez zimo), a sta oba pri koncu, pa bi rada kaj drugega probala.
LP
c_zvezda
Kateri parfum uporabljate in katerega priporočate? Sama imam D&G Light blue (za poleti) in Dior Hypnotic poison (za čez zimo), a sta oba pri koncu, pa bi rada kaj drugega probala.
LP
c_zvezda
Priporočam ti, da greč v drogrerijo in tam malo testerčke "šnofaš". Tako boš najlažje ugotovila, kateri ti je všeč. Ker če je eden všeč mani, ni nujno tudi tebi.
Jaz imam še malo zalogo Venezije, ki jo več ne delajo, nekja je še v flaški od Gabriele Sabotini, nekah Shanela, letos pa sem v Turčiji kupila enega njhovega, božanskega, z vrtnico, bergamolko, jasminm in še nečim. Ne vem, kako se imenuje, ker sem v službi in ne morem prebrati, kaj piše na steklenički. Nisem ga kupila na ulici, pač pa v parfumeriji. Diši pa božansko, ne sladko, in še drugi dan se ga da vohati. Drugič napišem, kako se imenuje.
KyaraMoja pa Givenchy: Organza, Dior: Poison, Kenzo: Jungle/Elephant, Gucci: Rush, Jil Sander: Sun, CK: Eternity - to je moj železen repertoar, in te imam skoraj vedno v omari.
Potem si kupujem parfume po navdihu... teh je malo morje... trenutno od Loccitanea: Green tea, en od Kenzota, nov... Un Reverie, ko je še bil. Nekaj od LaureBiagotti, vonj kumare od Bath and body works, prav tako vonj kokosa...
Iščem vonj vanilije ali pa šmarnic, ima katera idejo?
lidkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kruhove kroglice

Jajčevci z rižkom