Pijana Kokoš
Mene pa zanima, katera ženska naj bi dobila naše glasove v tej predsedniški tekmi? Ker smo kuharce naj glasujemo za žensko ali kaj? Meni sta emancipacija in enakost oziroma enakopravnost med spoloma vse kaj drugega kot pa ženske na pomembnih funkcijah, in izhodišče, da bi kot ženske glasovale za žensko zgolj zaradi pripadnosti spolu, se mi zdi že v osnovi zgrešeno. Ker potem zanjo ne glasujemo zaradi njenih prednosti pred drugimi kandidati, ampak zavoljo spola. Ne vem, to ni moj stil, ali "not my coup of tea", kot bi rekla my dear lady Vendy.
Mamamia
mamamiaMarjetka cvetka, grem, grem na volitve, volim po svoji vesti in presoji in IMAM moralno pravico, da imam pripombe, če hočeš, da "šimfam", pa če je zmagovalec tisti, ki sem mu dala glas ali njegov nasportnik.
Če ne greš na volitve, se vnaprej strinjaš z rezultati in, po mojem mnenju, NIMAŠ moralne pravice "šimfanja".
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pijana Kokoš

Goveja juha z valjanimi rezanci