| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Sama sem imela nekajkrat možnost, da bi v to sfero vstopila tudi aktivno in sem, ob tehtanju plusov in minusov rekla hvala, ampak ne, hvala. Vendelina jr. |
Škoda! Z govori (vsaj z dolžino) definitivno ne bi imela težav...![]()
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Sama sem imela nekajkrat možnost, da bi v to sfero vstopila tudi aktivno in sem, ob tehtanju plusov in minusov rekla hvala, ampak ne, hvala. Vendelina jr. |
Škoda! Z govori (vsaj z dolžino) definitivno ne bi imela težav...![]()
Jaz se glede teme tega foruma podpišem pod pisanje spoštovane gospe Vidmarjeve v današnjem Bonbonu.
Glede sedanjega presednika pa: Pričakovati, da bi se pojavil na kakšnem prizorišču kot so Železniki ali Škofja Loka, je skoraj znanstvena fantastika, ampak nameniti nekaj besed spodbude državljanom Slovenije ob takih katastrofah pa menda ni tako težko. Vsaj jaz pričakujem to od predsednika.
Z Vendelino se zagotovo strinjam glede obiska volitev.
AnjaVedno grem na volitve. Kandidate sodim po preteklih dejanjih, ne po predvolilnih obljubah in v naslabšem primeru izberem pač najmanj slabega kandidata po načelu, boljše slabo vodstvo, kot nikakršno
. Seveda vsaka vlada dela tudi napake, ali se tako vsaj zdi, kajti, kar je za enega napaka, je za drugega lahko vrlina. zato pa smo tu volilci, da napake kaznujemo na naslednjih volitvah. Ravno tako smatram za osebno pravico ne iti na volišče ali oddati neveljaven glas. Če nisi prepričan nima smisla glasovati kar tja v tri dni. (Imam pa lep spomin na volitve pred davnimi leti, ko sem šla na oddaljeno volišče in lahko sama volila v imenu vseh družinskih članov, da je le bil obisk volišča 100 %. Seveda je bil kandidat na listi en sam samcat
).
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek v poletni solati

Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom