Telovadna žoga

Zanima me ali imate to žogo in kakšne so izkušnje....težave imam namreč s hrbtenico, vendar pa bi žogo uporabljala samo za telovadbo in ne namesto stola:)

Hvala in lp !

patty

Mi imamo doma dve, z možem morava redno telovadit. Izkušnje so več kot dobre. Mamamia mamamia
Najbolje, da kar preizkusiš, saj žoga niti ni več tako draga. Mislim, da jih imajo v mercatorju zdaj smešno poceni. Meni je prišla (če ne drugega) prav za uspavanje dojenčka (seveda se nisva žogala, ampak zibala ob glasbi) matilda

Imam žogo, imam  zdravnikov ukaz po vajah za hrbtenico, imam že fotokopirane vaje, ampak izkušenj pa nobenih.

F r i n a
frina kaj pa še čakaš? nektarina
Jaz jo imam za sedenje, občasno pa jo uporabljam tudi za telovadbo (kake trebušnjake itd.). Super zadeva! Pred časom sem hodila tudi na kineziterapijo, kjer smo delali vaje s takšnimi žogami; rezultat je bil ta, da sem se po vadbi počutila kot rožica. kletka
Kakšna žoga je to? jade
jade, to je to http://www.topshop.si/index.asp?pid=8104&tn=product Jerneja USA
poglej pod Vita center ki je zastopnik za medicinske blazine in ostale pripomočke. Mi jo uporabljamo za fizioterapijo dojenčka in se zelo obnese. biba
Prodajajo jih tudi v Sanolaborju. Priporoča vam tumpika
Hvala Jerneja. Kak je lepa žoga. jade

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti