Darilo svakinji za 30-ti roj.dan
ženske vi ste zakon...jojjjj samo zdaj se je treba odločit od toliko lepih in dobrih predlogov....uhh ta bo teška odločitev....hvala vam res ste super:P

Finka
član od 200415858 sporočil
MI smo svakinji za 30. rd kupili psa, rotvajlerja. Navdušenje je bilo popolno. Mamamia
mamamia
Vem,da si dobila že veliko predlogov.Ampak bi ti jaz še svojega zaupala.
Tisto leto,ko je moja generacija praznovala ta lep praznik, je bilo simbolno na vseh feštah torta z golim moškim.Tega so se vse najbolj razveselile in celo noč je bil pogovor samo o njem.Moja predraga sestra(ker ve da sem vsekana na čokolado)mi je podarila kozmetično kuro celega telesa z veliko čokolade.Tako da mi je to od vseh daril bilo najbolj odštekano.
vsem se še enkrat zahvaljujm za predloge za darilo....naredila sem ji tri vrste peciva in kupila skrinjico za nakit....bila je vec kot navdušena.... bil je zadetek v polno saj ji je to prav prišlo,da je lahko ves svoj nakit spravla noter:)

Finka
član od 200517892 sporočil
Vau, kobra1, suuuuuuper ideja (si jo bom zapomnila za svojo rabo!) tole s podpisi na prtu.

rimljanka
Sem videl tukaj www.top-zabava.com imajo veliko zanimivega za obletnice in rojstne dneve. Malo pobrskaj, saj se najde marsikaj.
rttt
član od 20085053 sporočil
Mislim, da bo zdej potrebno darilo za 40 let , ja ja čas hitro teče :)
hedonist
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 17, prikazujem sporočila od 11 do 17
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.