Lazanja v slow cookerju
Ko smo ze pri operi! Lani sem videla, da je imela Metropolitan opera iz New Yorka live prenose v kino dvorane sirom sveta. Odziv je bil nad pricakovanim, tako da mislim, da bodo letos omogocili prenos v se vec kino dvoran. Meni je bilo zelo vsec, da sem za relativno malo denarja lahko poslusala (in seveda gledala) Placida Dominga v moderni operi (world premiere) "The first Emperor" kitajskega skladatelja Tana Duna. Latosnja sezona se zacne sredi decembra in mislim, da se vedno zbirajo prijave kinematografov, ki bi bili zainteresirani za prenos. Ker je KulSlo kot ena velika druzina in ni zlomka, da nekdo ne pozna koga, ki je zaposlen v kaksnem kinematografu, bi lahko imeli taka Live predvajanja tudi v Sloveniji. Saj mogoce bi lahko letos naredili recimo v Koloseju v Ljubljani ali pa tudi Mariboru anketo, kdo bi se udelezil prenosov, da se vidi koliko je zainteresiranih, potem pa mogoce zaceli sele drugo leto. No, kaj pa vem. Mogoce Vendy, darling, ti si malo bolj aktivna in imas sigurno veliko poznanstev, lahko posredujes komu tale spodnji link. Samo poslusanje Opere na CD-ju seveda ni enako kot ce gledas uprizoritev, pa tudi, ce je to le v kinodvorani.
http://www.metoperafamily.org/metopera/broadcast/hd_events.
No, res je, da karte niso bile ravno zastonj. Tukaj je navadni film v kinu okoli 8 $, prenos iz MetOpere je stal 18 $. Seveda, lahko ocenite sami, koliko je to proti 300 $ ali vec, ki bi joh morali dati v NY za sedez v operi.
LP
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja v slow cookerju

Koruzna pogača, obogatena s kefirjem