Bučno olje

Ja so vrede! Ka pa Prekmurci, mislin ka tudi mi nismo za odpad, hehe

Kyara
Hahahaha...kaj pa pristne štajerke hm? mišika

Živjo,

a kdo prodaja kakovostno bučno olje in ga lahko dostavi tudi v Ljubljano? Priosim na ZS.... Hvala

tina711983

Ta vikend smo bili v oljarni Kocbek in smo pri njih kupili olje, dobili pa še vrečko bučnih semen in čokolado. Pravo bučno olje je kar drago, 13 eur za 0,75 l bučnega olja, a je 100%, 4,30 eur pa za mešanico 30:60. To steklenico smo odprli in je fantastično. Obiskali smo tudi Mlin Žnidarič v Precentincih, kjer ti moko zmeljejo sproti, prodajajo kar v mlinu. Hvala moji sestri, da mi je pokazala prave prleške pridelovalce. Bila sem zelo zadovoljna.

Če koga zanima, sva z možem šla še na Goričkem na Tromejo peš cirka 3 km in sva mimogrede nabrala vrečko kostanjev samo ob poti. Kostanja imajo na izvoz.

lp

Malčica

Dobro bučno olje v Ljubljani ima Kodila na osredji ljubljanski tržnici.

rdkapica

rdkapica je napisal/a:

Dobro bučno olje v Ljubljani ima Kodila na osredji ljubljanski tržnici.

A ne Kocbek?

rimljanka

Tudi meni je Kocbekovo 100 % bučno olje čudovito. Dokler ga nisem probala niti nisem vedela, da me kakšni drugi prodajalci malo hecajo  in mi prodajajo (sicer meni tudi zelo okusno) mešanico.

Ognjič

Preverjeno kvalitetna olja.

http://www.oljarnakolaric.si/narocilo

marjja

rimljanka je napisal/a:

A ne Kocbek?
rimljanka

Kje na ljubljanski tržnici pa ga prodajajo?

Tega sem lani kupila na eko-tržnici na Trubarjevi.

rdkapica

Če se hudo ne motim, tam, kjer žita, perutnino,......v enem kotu, recimo, v kotu, ki je najbližje trgovini Dom zgoraj. Vsaj pred časom, ko sem bila tam, je bilo tako.

rimljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti