Brisače v kopalnici
Ja, mimika, res je, ampak pri drobnih rečeh pa je vložek pogosto le zdrav premislek in volja do spremembe. Se stinjaš?
| anamarija1 je napisal/a: |
| Zaradi mene lahko operete brisače 1x mesečno, nobenega nisem obrekala, zato prosim, dovolite mi, da delam tako, kot mi paše. samo 1x jo uporabim nato roma v stroj. Razumem pa Drejčka, saj bi verjetno moj mož ravno tako delal kot on, če bi bil sam. Anamarija |
Oprostite, ampak kolikor ga poznam, drejcka ne bi dajala v kos z ostalimi moskimi (niti ne z mojim mozem in ne z mojim ocetom). Kadar nekdo kuha in pospravlja in sploh skrbi za velik del gospodinjstva v hisi pomeni, da ni malomaren, ampak se mu ne zdi potrebno, da brisace pere vsak dan.
LP
Ko bo voda zadosti draga, bo VSAK razmislil, kdaj je nekaj smiselno, kdaj pa ni. Recimo, prepogosto pranje, s preveč praška in mehčalcem.
To je tako, kot s tem, kdaj je kruh star in ga ne jemo več. Naslednji dan po nakupu ali..................?????
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Carbonara s krompirjevimi tortelini

Kavna torta (Coffee cake )