Akcija-pekač pravokotne oblike

V ponedeljek se pri Hoferju začne akcija pravokotnih pekačev s snemljivim obodom,če slučajno katera ne ve pa bi ga rabila,(14,99).Lp in dober nakup vam želim.

Jaz sem si že ta teden kupla en pekač iz teflona, samo ni imel snemljivega oboda in ročajev. Je stal, mislim da, manj kot 4 €. Jelenckova
To je to: http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_3860.htm Mijan

Jaz sem reklamo videla in si bom pekač zagotovo ogledala in verjetno tudi kupila

rrr
Tudi jaz sem rekla, da grem pogledat za ta pekač, bi ga za marsikaj rabila(predvsem za kremšnite). A le, če lahko obod "namontiram" na kakšen malo manjši pekač! Tale mera 42 cm namreč ne gre v mojo novo gorenjsko pečico... ela

ela ne me hecat grem takoj merit mojo - tudi gorenjevo pečico - se mi je zdelo samo po sebi umevno, da bo pasalo ...

rrr

Samo štirideset cm pekač gre v pečico, no mogoče bo pa obod vseeno uporaben

rrr
Ribaracarak, imam rešitev. Omenjeni pekač boš dala za darilo. V Intersparo trgovini pa poišči razstegljiv, res kvadartasti obod. Jaz ga imam in je uporaben. F r i n a
Frina, jaz ga dosedaj še nisem zasledila v Intersparu. Vse kar sem gledala, je pa bila cena okoli 10.000 sit, pardon, okoli 40 EUR. Ta cena v Hoferju je pa več kot ugodna... Mogoče bo pa uporaben vsaj obod. ela
sama sem ga kupla v Interšpatu, okoli 10Eur ham-njam

Ko sem bila v Ljubljani, sem ga kupila v Muelerju, ko je bil cenejši.

Ela, jaz sem videla samo sliko. Imam takega, ki je manjši, pa mi ni ravno všeč, ker ima zaobljene robove. Ta, z ostrimi  koti, pa z možnostjo nastavitve, je dosti bolj uporaben. Noter lahko zlagaš tudi pecivo, ki ga v njem ne pečeš: kremšnite, madjarice, te vrste pecivo, ko zložiš plošče. Lahko namažeš do roba in zgleda vsak kos za publiko.

F r i n a

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti