V ponedeljek se pri Hoferju začne akcija pravokotnih pekačev s snemljivim obodom,če slučajno katera ne ve pa bi ga rabila,(14,99).Lp in dober nakup vam želim.

Hot dog v listnatem testu
V ponedeljek se pri Hoferju začne akcija pravokotnih pekačev s snemljivim obodom,če slučajno katera ne ve pa bi ga rabila,(14,99).Lp in dober nakup vam želim.
Jaz sem reklamo videla in si bom pekač zagotovo ogledala in verjetno tudi kupila
![]()
![]()
ela ne me hecat
grem takoj merit mojo - tudi gorenjevo pečico - se mi je zdelo samo po sebi umevno, da bo pasalo ...
rrr
![]()
![]()
![]()
Samo štirideset cm pekač gre v pečico, no mogoče bo pa obod vseeno uporaben![]()
Ko sem bila v Ljubljani, sem ga kupila v Muelerju, ko je bil cenejši.
Ela, jaz sem videla samo sliko. Imam takega, ki je manjši, pa mi ni ravno všeč, ker ima zaobljene robove. Ta, z ostrimi koti, pa z možnostjo nastavitve, je dosti bolj uporaben. Noter lahko zlagaš tudi pecivo, ki ga v njem ne pečeš: kremšnite, madjarice, te vrste pecivo, ko zložiš plošče. Lahko namažeš do roba in zgleda vsak kos za publiko.
F r i n a
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hot dog v listnatem testu

Najboljši limonini razpokančki