Pomoč pri izbiri računalnika!
Sama ima resda predsodek pred nakupom računalnika v Hoferju, ampak....tega bi verjetno kupila. Sama sem se nasmolila z računalnikom, kupljenim pri zelo znanem in reklamiranem in oh in sploh podjetju, saj je mašina morala po manj kot mesecu dni na temeljit remont, prinetr dela kakor kdaj, tako da zanesljega nakupa ni nikjer. Je pa res, da je pomembno, kako je servisom, če se kaj zgodi v garanciji; ko so naši računalniki zunaj garancije, nam jih urejajo prijatelji, ki se na to pač spoznajo, in zadeve delujejo...
Je pa res, da bom tudi sama, ko grem te dni kupovat novega notebooka, šla v trgovino s prijateljem, ki se na to spozna. Ker nekaj malega sicer vem, kaj katera oznaka za računalnik pomeni, a zdaleč premalo, da bi ga kar tako upala kupit sama oziroma zgolj po nasvetu prodajalca...
Je pa tudi res, da ima svakinja, ki potrebuje zelo zmogljive naprave (načrti, grafike in podobno) kupila računalnik ne preveč zvenečega imena (in temu primerno poceni), naprava po deluje brezhibno že dalčj časa. Je pa res, da jo nadgrajuje in vzdržuje poznavalec.
Tako da ja izbira odvisna tudi od potreb. Mamamia
mamamiaZagotovo je res, da bodo reklamacijo prej rešili v Hoferju kot pri kakem Comtronu. Možev notebook Tronote je bil več na servisu kot doma, kajti servis tam traja in traja in traja... , sploh če ti mašina nonstop nekaj crkuje. Jaz sem imela z mojim več sreče.
Poznam kup ljudi, ki so si notebooke kupovali v nemških in avstrijskih Lidlih, Adecih, Hoferjih (ko še pri nas ni bilo te ponudbe)... in še od enega nisem slišala, da bi se pritoževal. Ful hvalijo. Odšteli so seveda dosti dosti manj denarja kot pri nas.
Če bi trenutno kupovala, bi tega v Hoferju kupila brez predsodkov. Kot tudi brez predsodkov kupim tekaške hlače, zokne, gate in še marsikaj.
AnjaPrej sem bila c_zvezda, ampak sem izgubila in geslo in mail navmes zamenjala...tako, da imam novi vzdevek...
Samo update za računalnik: imam ga 6. leto in še vedno dela brezhibno, nobenega sesutja. :)
ninaaa86Če si izgubila geslo in zamenjala mail, bi morala pisati nam, da ti pomagamo priti do račluna, ne odpirati novega. Na Kulinarika.net je dovoljeno imeti en račun na osebo.
Jernej - administratorDa ne odpiram nove teme bom kar tukaj vprašala.
V kolikem času je pooblaščeni serviser dolžan popraviti izdelek( tablični rač. in adapter) če je še v garanciji?
BernardaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Jagodni cmoki z makovim sladoledom

Polnjene gobe