Cmočki šarenke v žametni bučni juhi
Pri pitončici je zmanjkalo rjave barve, treba bo počakat kakšen dan, da ponovno nabavi. Baje je jade vse pokupila, pa sploh ne vem kaj tolk barva v rjavo.![]()
![]()
![]()
| Pitončica je napisal/a: |
| dobila sem sporocila,nism doma,odg. Dobis pozno zvecer ali jutri zjut. Lp Pitončica |
Pozdravljena Pitoncica!
Ali se še dajo pri vas naročit kakšne barve in bleščice za torte? Sama bi nujno potrebovala nekaj barv.
LP, Ines
LP, InaZdravo! Mene zanima, kje bi lahko dobila oblate za fererro roche. Nujno bi jih potebovala do srede, saj bi rada presenetila mamo za roj.dan. Hvala
DANY80Kje bi se dalo dobit črno barvo, ki bi npr. masleno kremo ali tičino dejansko obarvala v črno (podobno me zanima za živo rdečo)?
V trgovini Bon bon & chocolate sem kupila črno barvo v prahu, ki obarva v temno zeleno
, s tekočo barvo iz Pekisa pa je rezultat v najboljšem primeru temno siva.
Za naročilo iz tujine tokrat ni časa, bi pa v bodoče prišel tudi takšen nasvet prav.
Hvala!
roža
roža; Meni je mož prinesel iz Ljubljane iz Žito trgovine tičino maso in je rekel, dajo imajo v vseh barvah..
Preveri mogoče bo kaj sreče ![]()
Lp![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cmočki šarenke v žametni bučni juhi

Ajdove palačinke s slivami in sladoledom