po pomoti sem otalila skoraj dve kili hrenovk in sedaj ne vem kaj naj naredim z njimi. Poznam samo recept ko so hrenovke zavite v testo. Ali imate še kakšen namig? Hvala
ariella
po pomoti sem otalila skoraj dve kili hrenovk in sedaj ne vem kaj naj naredim z njimi. Poznam samo recept ko so hrenovke zavite v testo. Ali imate še kakšen namig? Hvala
ariella
Lahko narediš "diplomatski" krompir. V "originalu" so sicer klobase, ampak tudi s hrenovkami bo dober.
V olupkih kuhan krompir, olupiš, narežeš na rezine. Prav tako trdo kuhana jajca in hrenovke. Po želji lahko dodaš še kako zelenjavo. Zlagaš v namaščen pekač po polasteh. Na vrhu naj bo krompir. Vse skupaj preliješ z mešanico jajc in smetane ter daš v pečico, da jajca zakrknejo in se vse skupaj malo zapeče. Na vrhu lahko naribaš tudi sir.
JulijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Fokača s paradižnikom in timijanom

Pesto palačinke