23. avg 2007 22:31
Zanima me, ce je katera probala prebarvat fuge z belim "flumastrom", ki sem ga zasledila v Neckermanu. Ali se to spere? karmyy
23. avg 2007 22:31
Zanima me, ce je katera probala prebarvat fuge z belim "flumastrom", ki sem ga zasledila v Neckermanu. Ali se to spere? karmyy
24. avg 2007 7:54
frina je napisal/a: |
Dokler nimate temno rjave banje, temno rjavega umivalnika, temno rjave straniščne školje, še niste doživeli groze pri čiščenju sanitarij. F r i n a |
Hihi, Frina, tudi temno rdeče ni nič boljše!
Tisti čistilo Kolpasan, ki ga omenja Verovnika, je res bomba, dobi se tudi v Litiji v Merkurju.
Brza, tista rumena ba barva pa pomeni samo to, da je plastična oprema v kopalnici fotonestabilna, se pravi, da pod vplivom UV žarkov spremeni barvo v rumenkasto. meni se je tudi to pojavilo, pa ni druge rešitve, kot zamenjat opremo
LP
cervus
28. avg 2007 22:53
galyka je napisal/a: |
Kis, limona oziroma čistila Frosch, ki so za razliko od drugih packarij 98% razgradljiva in so na osnovi kisa. |
29. avg 2007 16:41
Za vodni kamen in straniščno školjko je meni prva liga WC varikina. S tem gre pa vse igraje proč. Mamamia mamamia
29. avg 2007 19:55
Katjushka, mislim da je imela galyka v mislih tole: Suzana
1. sep 2007 6:36
Šele sedaj sem videla odgovor. Hvala Suzana, ga bom šla čim prej iskat. LP katjushka
6. sep 2007 10:33
Čiščenje vodnega kamna je možno tudi samo z vlažno krpo, brez uporabe čistil. Ploščice se premaže z nanopremazom, ki je popolnoma neviden in deluje podobno kot teflon. Zadevo imam v tuš kabini že več kot leto dni in še vedno deluje. Nanopremaze pa prodaja podjetje Nanosvet (www.nanosvet.si) Miro
6. sep 2007 11:55
Ko vidim napis Kallosern, dobim solze v oči ..... F r i n a
6. sep 2007 11:59
zakaj pa frina? nektarina
28. sep 2007 16:50
Miro je napisal/a: |
Čiščenje vodnega kamna je možno tudi samo z vlažno krpo, brez uporabe čistil. Ploščice se premaže z nanopremazom, ki je popolnoma neviden in deluje podobno kot teflon. Zadevo imam v tuš kabini že več kot leto dni in še vedno deluje. Nanopremaze pa prodaja podjetje Nanosvet (www.nanosvet.si) Miro |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Goveja juha z valjanimi rezanci
Jajčevci s sirom na veganski način