Temno pivo gosser

Vprašanje je namenjeno predvsem tistim, ki ste pili 0,5 l temno pivo Gosser: kaj pijete sedaj, ko na naših policah ni več pollitrskih steklenic temnega piva Gosser? Katero pollitrsko temno pivo sedaj pijete?

Ta tema je namenjen samo tistim, ki bodo odgovarjali na vprašanje ali kaj pozitivnega napisati o temnem pivu.

Laško temno pivo! postrv
Guinness-a Peugeot
Jaz prisegam pa na Guinnessa ali pa Leffe temno, njami, pa tudi v Kratochwillu vedno ob pizzi pijem temno...Gosser hm mislim, da ni bil nikoli na testu mojega želodčka, se mi zdi pa da ženske bolj porajtamo temno kot svetlo pivo? Je tako?
V gostilnah Laško, pol/pol, svetlo temno, če doma temno,potem Laško. rimljanka
Laško temno! Anja
Ampak Laško temno je v steklenicah 0,3 litra. Iščem kaj pol litrskega. Ja, Guinness je ok, a je zelo drag. Tako za vsak dan se kar nabere. Doma si točenega težko privoščim oz. toliko ga pa tudi ne spijemo.

A češki Staropramen se dobi pri nas?

rimljanka

rdkapica je napisal/a:
.................................................................................................................

................................................................................................................................................ Ta tema je namenjen samo tistim, ki bodo odgovarjali na vprašanje ali kaj pozitivnega napisati o temnem pivu.

OK, pol pa ne bom napisal nič. 

ežoj
rimljanka Staropramen se dobi v Leclercu, včasih poide zaloga, so pa imeli že tri variante tega piva - mojemu zelo tekne svetlo.
laško temno pivo. nektarina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti