Potrebujem kakšno lepo idejo za darilo in sicer mamico v 5 mesecu nosečnosti.
Oprema za dojenčka odpade - ker še ni znan spol. Vadba za nosečnice je že podarjena.
A imate kakšno fajn idejo?
Hvala
Potrebujem kakšno lepo idejo za darilo in sicer mamico v 5 mesecu nosečnosti.
Oprema za dojenčka odpade - ker še ni znan spol. Vadba za nosečnice je že podarjena.
A imate kakšno fajn idejo?
Hvala
Mislim, oprema za dojenčka se da kupit, tudi če spol ni znan, no... Pliškoti, igračke...
Za nosečnico? Kaka knjiga, zanjo, otroka?
Kozmetika in krmee zanjo... Masaža obraza... Masaža nosečnice...
Saj se da kupit, ker to, da je noseča ni konec sveta, trajalo bo pa še 4 mesece... Jaz sem dobila stvari tudi za PO nosečnosti.
lidka
Kaj pa album o prvih otroških letih? Kar lepe že dobiš, vanj lahko mamica za začetek nalepi že prve posnetke z ultrazvočnega pregleda, potem pa lepo po vrsti, slikice po rojstvu, pa kasneje prvi laski in podobno, dogodki vse tja do prvega šolskega dne.
Mi imamo za oba otroka take albume in jih je prav prijetno listat, pa brat zapiske, kaj so otroci počeli in kako govorili v določenem obdobju. Pospremljeno s fotkami je to pravi sprehod skozi nek čas, ki se ga vsi radi spominjamo.
Imaš jih v vseh knjigarnah.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami

Kraljevska jajčka s holandsko omako