Danes za moža gurmanska pleskavica, zame file orade, riž s koromočem, solati

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 5. maj 2024 17:44
Danes za moža gurmanska pleskavica, zame file orade, riž s koromočem, solati

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 5. maj 2024 17:44
Pozno kosilo danes. Golaž iz zaloge, polenta, solata, svež ananas, kava
Jutri, goveja juha, mesni polpeti, pire,špinača, solata, jabolčni zavitek
![]()
![]()
![]()
Danes:
juha iz zaloge-iz skrinje
z ribano kašo
tenstan ![]()
![]()
-še lanski sosedov, shranjen v hladnem prostoru in še zelo dober, malo je začel poganjati, pa nič hudega
pečene
peruti
rdeč radič in endivija s ![]()
zadnji koščki
in sladoled z jagodnim pirejem
Krompir tudi jaz dobivam še v maju in me nič ne motijo poganjki, ki zrastejo. Jih odstranim in imamo še v maju in lahko v juniju svaljke, cmoke in se krompirjev štrukelj s sirom. Skratka ni potrebe krompirja se znebit in ga v kanto dat.
Danes imava kosilo že doma ( sin se vrne iz Londona zvečer)
goveja juha z rezanci, zame file lososa, beluši, solata, mož si je zaželel fižolovo solato, hrenovko in kruh.

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 5. maj 2024 15:30
| malaga je napisal/a: |
|
Krompir tudi jaz dobivam še v maju in me nič ne motijo poganjki, ki zrastejo. Jih odstranim in imamo še v maju in lahko v juniju svaljke, cmoke in se krompirjev štrukelj s sirom. Skratka ni potrebe krompirja se znebit in ga v kanto dat. malaga
|
Jaz zelo dobri sosedi, jeseni povem, koliko ![]()
![]()
naj mi skladišči in potem jo vedno pokličem, ko ga zmanjka, ni boljše dostave, je pa njihov ![]()
![]()
res zelo, zelo dober. Že šesto leto ga jemljem samo pri njih, imajo dve sorti rdečega in nekaj belega. Čisto vsaka sorta je zelo dobra![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes:
golaž, začinjen z madžarsko papriko
široki rezanci
endivija in rdeč radič s ![]()
Danes vsi na kosilu- goveja juha z rezanci, mesna pečenka, pečeno bedro brez kosti, pečen krompir, zelenjava, mešana solata s fižolom

Včeraj: goveja juha z rezanci, losos z dušenim porom, krompir v kosih, motovilec;
mleto meso s papriko, testenine iz sladkega krompirja, zeljna solata;
Danes: porova-bučna juha, piščančji zrezek, krompir v kosih, motovilec in zeljna solata
![]()
![]()
![]()
Danes: ričet ![]()
![]()
,rdeča paprika
s prekajenim
mesom
domač ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčna torta

Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem