Danes: goveja juha z rezanci, piščančja rižota, zeljnata solata s fižolom, motovilec
Jutri: zelenjavna juha, tortelini s sirovo omako, motovilec, zeljnata solata s fižolom
Danes: goveja juha z rezanci, piščančja rižota, zeljnata solata s fižolom, motovilec
Jutri: zelenjavna juha, tortelini s sirovo omako, motovilec, zeljnata solata s fižolom
![]()
![]()
![]()
Danes, vremenu primerno:
tenstano kislo ![]()
v kosih ![]()
![]()
![]()
pečenice ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: špageti carbonara
mešanica radičev, motovilec, zimska solata s ![]()
![]()
jagode
Ponedeljek: goveja juha iz zaloge, govedina, pečen krompir, solata
Torek: zelenjavna enolončnica z govedino in ajdovo kašo, puding, kompot
Sreda: goveja juha iz zaloge, piščančja rižota, solata
Četrtek: hokkaido juha, mesna lazanja, zeljnata solata
Ps: ta teden bolj redno objavljam naša kosila, ker sem na bolniški....po treh letih je tudi mene ulovil kovid.
Četrtek:
Brzinsko kosilo... piščančji trakci, šampinjoni, jajca; mešan radič z mlado čebulo

Pozdravček!
Saša (Venturini), pozdravi se čimprej!
Včeraj zelenjavna omaka s špageti za enega, piščančja nabodala, pražen krompir, zelena solata

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 5. maj 2023 14:23
Danes krompirjev golaž s hrenovkami, kruh

Danes zelenjavna juha, cmoki.

Živjo! Meni so pa že od aprilskih praznikov do danes kuhali drugi. Sem hotela slikati in objavljati kosila s tablico, pa je nisem mogla uporabljati. Mi niso zaupali gesla.Sem namreč pristala v bolnici. Me je tudi ujela pljučnica pa ne covidna. Do konca tedna se bom pustila razvajati doma. V ponedeljek pa začnem. Me je pa doletela zraven še diagnoza preveč kalija. Tako da moram še pogruntat kaj jesti, da si ga uravnam. Malo sem zasmetila. Se opravičujem.
Sobota:
Pražena jetrca, polenta s feto; mešana solata

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zdrobovi ocvrtki s pomakami

Škotske mesne kroglice s pivsko omako