Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Super Mamamia, oni znajo! Mi pa tudi!

naor

Danes:   kosilo in druženje z najožjimi sorodniki za 60. rojstni dan

mojega moža na turistični kmetiji nekje na Dolenjskem

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Danes pečene perutničke, široki rezanci, pečen krompir, pečene bučke, zelena solata, paradižnikova solata s papriko. 

eta

Sobota:

Makaronflajš, zelena solata, paradižnik, stročji fižol

Pozdravček! 

Danes bo goveja juha z rezanci, pečen sv.kare, 2 polnjena s šunko in sirom ter ocvrta piščančja zrezka, pražen krompir , riž, pečene bučke, paradižnikova solata, zelena solata, rolada z marmelado in smetano

eta

Zelenjavna juha, jagnje v vinski omaki, špecli, solata, krofi iz pekarne, kava

LP, Saša

Nedelja:

Polnjene paprike, pire krompir, zelena solata

Pozdravček! 

Danes:      golaž

polenta s piro

mešanica radičev s fižolom

ostanki  domačega  peciva iz včerajšnjega slavja

sladoled

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Danes: musaka, zelena solata, paradižnikova solata, kumarična solata, ostanki od včeraj, za mladino lazanja s solatami, včerajšnja rolada

eta

Sporočilo je spremenil(a) eta dne 26. jul 2021 11:20

Ponedeljek:

Boranija s telečjimi mesom; zelena solata

Pozdravček! 

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti