Midva pa že drugi dan jeva segedin. Jaz še pire krompir zraven, boljša polovica in kuhar pa ima najrajši kruh. Zelje, repa, krvavice, pečenice, žganci z ocvirki ...Kdo bi se lahko temu uprl, ko je zunaj mraz, notri pa toplo in diši po dobri papici.![]()
![]()
Midva pa že drugi dan jeva segedin. Jaz še pire krompir zraven, boljša polovica in kuhar pa ima najrajši kruh. Zelje, repa, krvavice, pečenice, žganci z ocvirki ...Kdo bi se lahko temu uprl, ko je zunaj mraz, notri pa toplo in diši po dobri papici.![]()
![]()
Tudi pri nas kislo zelje z ocvirki in krvavice. Kaj češ še boljšega?
![]()
![]()
![]()
Danes: tenstano kislo ![]()
pečenice, jetrnice
domač ![]()
priprava testa in peka piškotov
Ker so bili obiski, ni bilo "apetitlih", da bi slikala...
Bučna kremna juhica; pečen krompir s korenčkom, pečen oslič, radič/motovilec/črna redkev/rdeča redkvica; jogurtno-kakijeva strjenka; kava; pecivo.
Pozdravček!
Danes kuhana
, špinača, pire ![]()
Jutri juha z rezanci, vratovina v naravni omaki, piščančji file s pisano papriko v listnatnem testu, riž, kitajsko zelje, švedski keksi
![]()
![]()
![]()
Danes: prezganka, z zlatimi kroglicami
zrezki po pariško
tenstan ![]()
![]()
![]()
![]()
kristalka in motovilec
piškoti
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes bo kremna zelenjavna juha,pečen losos, široki rezanci, zeljna solata s fižolom.
Lepo nedeljsko popoldne se obeta, vsem želim vse dobro! ![]()
![]()
![]()
Nedelja:
![]()
Danes bolj na rahlo... kurja juhica s korenčkom, knedlčki, grahom:

Pozdravček!
Vceraj doma stefani pecenka, prazen krompir, solata in torta.
Danes v studentskem domu krompirjev zos in kranjska klobasa.

Včeraj mesna omaka, makarončki, mešana solata z jajci

Danes goveja juha z rezanci, pečen kos piščanca, pomfri in rdeča pesa za sina, za ostale pa bo hrana na novoletni žurki.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem

Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami