Vse fotke so super, ampak za kraljico tedna bi pa izbrala govejo juho od Trixi. Prav nagovarja me naj že enkrat po dolgem času pristavim lonec in jo skuham. ![]()
![]()
Vse fotke so super, ampak za kraljico tedna bi pa izbrala govejo juho od Trixi. Prav nagovarja me naj že enkrat po dolgem času pristavim lonec in jo skuham. ![]()
![]()
Včeraj in danes segedin, včeraj z ajdovimi žganci, danes bo zraven kruh.
Včeraj in danes pri nama jota s kislim zeljem. Tako dobro sem naredila, da jo je moj, ki "ga glavca buba od zeljčka", včeraj jedel za kosilo in večerjo. Prostovoljno ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: grenadirmarš ![]()
![]()
![]()
rdeč, zelen radič, motovilec
Pri nas včeraj gobova rižota,zeljnata solata in piščančja prsa danes pa filane paprike iz skrinje.
Naor, če že dolgo nisi kuhala goveje juhe bo že čas, saj zunaj postaja vse hladneje..
Danes pri nas golaž, polenta in češki cmoki. Zraven solata z vrta- radič, kristalka, radič in zeljna.

MI pa smo včeraj imeli čevapčiče, prebranec in zeleno solato. Po želji še ljubi kruhek... ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: ričet iz zaloge
domač ![]()
Danes za moža ostanek golaža, peresniki, mešana solata z vrta ( radič, rukola, endivija, kristalka, zelje)
Za nas tri piščančji koščki v smetanovi omaki ( z dodatkom sira, paradižnikove kaše, zelišč) z njoki in peresniki. Za naju s hči še dušeno rdeče zelje z jabolki iz zaloge.

![]()
![]()
![]()
Danes: pečenice![]()
dušeno kislo ![]()
v kosih ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jajčevci z rižkom

Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci