Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Dober dan

Za vikend smo imeli eno praznovanje rojstnega dne in za darilo je otrok od mene dobil torto, za pripravo katere pa sem po spletu okoliščin imela dve uri časa za pripravo, torej savoiardi piškoti namesto biskvita in dve kremi s čokolado, vmes marmelada, okraski bonboni in to je to a vseeno, bila je odlična. Jedli smo jedi iz žara, francosko solato ter kupljene vložene zadeve iz kozarca.

Danes pa bo kosilo v pečici pečen svinjski zrezek, ki mu zadnjo minuto pečenja dodam cca 0,5 cm debelo rezino sira s solato iz rdeče pese mmmmmmm. No, mogoče se pocrkljam še s kavico ali mini pivom.

NutellomAnka

Danes v študentskem domu:

goveji zrezek v čebulno-gobovi omaki, njoki in solata

DormChef

Danes: nekaj piščanšjega s polnozrnatim rižem 

stročji fižol v solati, voda in teran

mzm

Čao  

Danes še kuham kosilo samo zase: cvetačna juha z rižem, špinača, pire krompir in popečena hrenovka.

Jutri pa začnem kuhati še za očeta, ker odhajava na dopust.  Seveda v apartma,  ker polpenzionska hrana ni za naju.. Tako bo vsak dan na jedilniku ta prava dietna hrana. Bova pa en dan šla na postrv v gostilno Gastuž.

Baje bo tudi nekaj dni lepšega vremena.

Dan je takšen, kot si ga naredimo.

dočka

Včeraj golaž z majhnimi polžki, pesa v solati, danes puranji naravni zrezki, pire krompir z brokolijem in svežimi popečenimi jurčki, domači radiček s fižolom, jutri ostanek golaža zmešan s stročjim fižolom ter skutina krema s slivovo omako.

malaga

pire krompir in ˝golaž˝ iz puranjega mesa in stročjega fižola

DormChef
DormChef je napisal/a:

DormChef

Ha, ha malo nagajojo objave, ampak kosila so prve klase. Vaju kdo zalaga z domačimi pridelki? Kdo te pa je učil tako dobro kuhati? Član/ članica kulinarike?

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Pri nas danes prva letošnja kisla repa ( kupljena, božanska), pire krompir, popečeni naravni zrezki

Danes: reciklaža "nekaj piščančjega s polnozrnatim rižem"

kumarično paradižnikova solata, voda

mzm
Trixi je napisal/a:
DormChef je napisal/a:

DormChef

Ha, ha malo nagajojo objave, ampak kosila so prve klase. Vaju kdo zalaga z domačimi pridelki? Kdo te pa je učil tako dobro kuhati? Član/ članica kulinarike?

Zal naju nihce ne zalaga, je vse iz trgovine.

Sem samouk. Kuhat sem zacela, ko mi hrana na studentske boni ni vec disala :)

DormChef

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti