včeraj piščančji file pečen na čebuli, pečen krompir s bučko, radič v solati

danes spet naročena pica ![]()
včeraj piščančji file pečen na čebuli, pečen krompir s bučko, radič v solati

danes spet naročena pica ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: rizota s puranjim mesom, rumeno papriko in ![]()
stročji fizol v solati in
solata
marelice ![]()
![]()
![]()
![]()
goveja juha z govedino (je kar noče zmanjkat), pire krompir, filana paprika in zelena solata, za enega pa namesto paprike pečenica in fižolova solata.
Pri naju danes: knapovsko sonce po mopsikino, paradižnikova solata in pečene marelice s kokosovim nadevom. Glavna jed zelo dobra, za sladičko pa je naš rekel, da drugič tudi, če je več ni. Sem mislila, da bom dol padla od
. Še dober, da je pri nas začelo mal pihljati
.
danes špageti, mesna omaka in radič v solati

Danes goveja juha z rezanci,pražen krompir, naravni zrezki, za naju s hčerko rdeče zelje z jabolki, za fanta dušen grah, mešana solata( zelena, zeljna, stročji fižol, rdeča pesa)
Najprej nisem mislila, potem sem pa odkrila kumare in krompir in petersilj in cebulo in cesen in solato pred vrati, hvala sosedom ![]()
Danes bo:
- pire krompir z vmesanimi surovimi kumarami, obilo zacinjen s cesnom in poprom ![]()
- voda ali nic ![]()
Pod vecer pa poletni razvrat, kolikor in kakor bo kdo sposoben....
![]()
Sporočilo je spremenil(a) Mygrace dne 12. jul 2017 11:51
![]()
![]()
![]()
Danes: polnjene paprike, pire ![]()
![]()
![]()
solata
breskve
Danes bo ponovitev včerajšnjega jedilnika minus juha, ker jo je zmanjkalo. ![]()
danes pečena skuša, pečen krompir in blitva s česnom

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svinjska ribica

Hempy polenta