Trixi, mislila sem tebe, ampak drži, Mamamia je napisala tisto, kar sem jaz tebi potem "očitala". Ok, upam, da bo po tem dežju koncentracija malo večja, sem že napol hin od te vročine. ![]()
![]()
Trixi, mislila sem tebe, ampak drži, Mamamia je napisala tisto, kar sem jaz tebi potem "očitala". Ok, upam, da bo po tem dežju koncentracija malo večja, sem že napol hin od te vročine. ![]()
![]()
Mamamia,
izvoli, samo ne danes, ker paprikaša ni več.
Pozdravček!
danes lignji s krompirjem in zelenjavo (slika je preden sem dala pečt, ko je bilo še za silo malo svetlobe
)

Tudi pri nas......pospravi hladilnik
.........samo imam tolk sestavin, v majhnih količinah, da mi sploh skup ne gre........![]()
Gruntam, da bi naredil kr eno rižoto al pa ajdovo kašo z zelenjavo pa čist mičken meska mam.......sam tega se ne da pogret.........![]()
ma bom že........![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: makaronflajš z
mesom
domača solata, breskve, sladoled
Četrtek: ![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
Danes je hči dobila preostanek govejih zrezkov v omaki in kruhove cmoke, rdečo peso v solati.
Moja dva meso po dunajsko, pomfri iz domačega krompirja ( odličen), paradižnikovo solato.
Jaz pa popečen piščančji file, popečene rezine bučke, češnjevega paradižnika z začimbami in nekaj pomfrija, rdečo peso. Še malo pa začnem z vlaganjem letošnje.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 29. jun 2017 16:58
danes filane paprike, kruh in zelena solata

Včeraj smo imeli: grahovo juho, mesno lazanjo, solato iz vrta in pecivo iz skute in marelic.
Danes sem spekla brancine v pečici, zraven pa zeljnata solata s krompirjem,
Domači piškoti kljub vročini zelo hitro kopnijo. Danes sem zamesila za ene orehove linške kekse, jutri jih pa samo še spečem.
![]()
![]()
![]()
Danes: pečene
perutničke
riz s papriko, paradiznikom in ![]()
domača solata , sladoled in breskve
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljav rogljiček s sladoledom

Dušene školjke s pivom na sredozemski način