Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Četrtek:                                           

Pozdravček!

Katarinči je napisal/a:

Danes: juha z zakuho, polenta s sušenimi, v olje vloženimi paradižniki, čebulni obročki, polnjeni s šampinjoni in sirom,  grah v mlečni omaki po madžarsko in s ščepcem posušene poprove mete, endivija ali regrat. Odlično kosilo

Katarinči

Katarinči, ko boš okrevala, kar ti seveda čim prej želim, se vljudno priporočam za recept graha v mlečni omaki po madžarsko.

Danes: zelenjavna juha s konkretnim dodatkom čilija ter regrat s trdo kuhanimi jajci in kuhanim krompirjem. Ob kozarčku reforška zame (in za Mišzmoke) na skrivaj pokajena cigareta.  

Yaxim

Danes zame kokošja juha s kosom kokoši, regrat s krompirjem 

Moja dva zrezka s sirom v naravni omaki, zelenjavni riž, mešana solata- motovilec, radič, regrat

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Gosta enolončnica z ješprenjem, rdečo lečo, čičeriko, krompirjem in korenjem po indijsko, žepki z jabolki in cimetom.

RadaJem
Yaxim je napisal/a:

Katarinči, ko boš okrevala, kar ti seveda čim prej želim, se vljudno priporočam za recept graha v mlečni omaki po madžarsko.

Yaxim

Yaxim, hvala za dobre želje, recept sem že poslala (zs). 

Katarinči

Danes (ne pri nas, je bilo na obisku po dostavi sadik):

pražen

meso v omaki

skleda motovilca

z mlekom

prijeten klepet

rimljanka

Danes pri nas: Fižolova juha, ješprenota s klobaso in veliko zelenjave, bio solata s krompirjem in jajčkom (bio-solata = regrat) 

Rimljanka, kava s klepetom je šele prava kava, ali ne?

Kofe brez družbe je kot juha brez soli.

Katrin11

danes mešana zelenjava in rezanci iz voka

Danes: pečen piščanec, kruhovi cmoki z gobovo omako, solata

breskva

Jaz pa danes pražim jetrca za kosilo in regrat s krompirjem in motovilcem v solati poleg tokrat kuham za dve osebi

Katarični, so še robčki aktualni? Dobro okrevaj

NutellomAnka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti