![]()
![]()
![]()
Danes: segedin ![]()
in domač![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: segedin ![]()
in domač![]()
Danes gosta zelenjavna, kremna juha. Palačinke s skuto. In veliko sonca in vetra. Moje mesto diha s polnimi pljuči. ![]()
Tudi vam privoščim en lep dan in dober tek! ![]()
![]()
Mešana zelenjava s krompirjem v pečici, solata z regratom :)
Petek: ![]()
![]()

Pozdravček!
| Trixi je napisal/a: |
|
Smarty Kjer je volja, tam je pot. Trixi
|
Trixi
, kuham vsak dan, tudi jemo vsak dan. Do ušes sem v delu in nimam časa za slike. Vas pa vsak dan berem, gledam, kaj tudi preskočim.
Danes, kljub aprilskemu vremenu sem žar mojster. Piščančje perutničke, bedrca, file, paprika in sir za žar. Za solato bo mlada čebila, paradižnik un kumare...

... kasneje še kavica in torta...

žžaarrrrrrr
in še takšna slastna tortica
llaaččnnaaa ![]()
in spet krasne fotografije ![]()
jaz se pa danes za kosilo mastim z regratom, krompirjem, jajčki in ocvirki v solati ![]()
včeraj pečenica, kislo zelje in kruh
danes domač hamburger, pomfri iz pečice in mešana solata
*razmišljam, če bi šla nabirat regrat ![]()
| SMARTY1 je napisal/a: | ||
Trixi Danes, kljub aprilskemu vremenu sem žar mojster. Piščančje perutničke, bedrca, file, paprika in sir za žar. Za solato bo mlada čebila, paradižnik un kumare...
... kasneje še kavica in torta...
SMARTY1
|
Hvala, ker si se oglasila in nam spet naredila velike
....Njami roštilj, tortica![]()
Torek: jota, palačinke
Sreda: polnjena pletenica, solata
Četrtek: file polenovke v pečici, maslen krompir, omakica iz čilija, mlade čebule in peteršilja, solata
Petek: gyros
Sobota: paradiznikova juha, lazanja, cesnov kruh, solata, za sladico pa jagodna šarlota
Danes solo kosilo: pekoča juha z zelenjavo in mie rezanci, jajčevci na žaru s česnovo omako, česnov kruhek in regratova solata s česnom. Vampirjev danes ne bo blizu. :)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tajska rdeča curry pasta

Rižek v poletni solati