Petek:
![]()

Pozdravček!
Petek:
![]()

Pozdravček!
Zapečeni njoki z omako in sirom iz pečice ...

... eni pa filano papriko in krompir v kockicah...

.... in na koncu še sadni *paša lokum* ...

Sporočilo je spremenil(a) SMARTY1 dne 03. 2017 18:29
Uffffffff, kakšna super kosila ![]()
Pri naju pa, če bo šlo tako naprej, bom še kuhat pozabila
sem
sama nase
.
Včeraj: toliko obveznosti, da še kuhat ni bilo časa.......če sem čist poštena, čas bi bil, samo volje ni
zato je kosilo bilo v restavraciji InterSpara, dobro, zelo dobro
:
mož: štefani pečenka, naravna omaka (na videz je bila zelo umetna) krompir po mediteransko, mešana solata
jaz: pečena škarpena, tržaška omaka, limonca, kuhana maslena zelenjava
Danes: za moža sem naredila piščančja prsa po pariško in krompir v kosih z blitvo, zame sem namesto meska spekla dva jajčka na oko, za sladičko gredo mafini v pečico ![]()
Fižolova juha, kranjska klobasa, domač kruh, za enega krof, za drugega čokoladna tortica
Zame lignji, regrat in kos svežega kruha.
Tudi pri nama pica (s pršutom in rukolo). Sem naredila testo iz pol pirine in pol bele moke. Odlična.
| shari2007 je napisal/a: |
|
Tudi pri nama pica (s pršutom in rukolo). Sem naredila testo iz pol pirine in pol bele moke. Odlična. |
Shari, opazam, da imava kar podobne jedilnike, sicer pa je bila pri nas pica s tremi vrstami paprik-rumeno, rdečo in zeleno, je izgledalo zelo lepo, tudi jaz sem dala na šunko nekaj koščkov domačega prekajenega mesa, je zelo pasalo![]()
, pa seveda na koncu, tik pred koncem, za piko na i-jajčka.
Danes: fižolova mineštra s koruzo, pohane šnite s sirupom
Čili z mesom, poleg rezina kruha s semeni.
Včeraj: krompir na župi.
Danes: kislo zelje, krvavice in narastek iz peresnikov.
Danes bo pri nas, eno skupno Vege kosilo: Naš malček za tri mesece odghaja na Finsko...
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grillita sendviči z jajčevci, humusom in okisano kumaro

Bujta repa