Jajčna omleta s papriko, sušenimi paradižniki, olivami ter kockami tolminskega sira. Ker solate nisva imela, sva zraven hrustala kar kisle kumarice.

Kruhove kroglice
Jajčna omleta s papriko, sušenimi paradižniki, olivami ter kockami tolminskega sira. Ker solate nisva imela, sva zraven hrustala kar kisle kumarice.
Za kosilo riževi rezanci z na hitro popraženo zelenjavo - čebula, korenje, čičerika, bučke, mlada špinača, paprika, paradižnik, indijski oreški.
Za večerjo smo pa prvič naredili gozleme z različnimi nadevi (špinača, dimljen topljen sirček, jabolka s cimetom, malinova marmelada). Definitivno jih bomo še delali. Meni so najljubši špinačni. Zraven pa skleda solate. Hvala Smarty1 za idejo.
prežganka in ![]()
Smarty prosim za recept za mlince s šampinjonovo omako, zapečene v pečici. videt in slišat je slastno
je našu še lisičke u skrinji. Zato bo lisičkin golaž od mamamie, pa konjski zrezki v lovski omaki in rižoni, motovilec s fižolom, malo črne redkve gor.........
........
sladice pa ni in ni.........
še topi maščobe.........![]()
| motovilčica je napisal/a: |
|
Smarty prosim za recept za mlince s šampinjonovo omako, zapečene v pečici. videt in slišat je slastno motovilčica
|
Motovilčica, ti pošljem kasneje povezavo na ZS
.
| RadaJem |
|
Za večerjo smo pa prvič naredili gozleme z različnimi nadevi (špinača, dimljen topljen sirček, jabolka s cimetom, malinova marmelada). Definitivno jih bomo še delali. Meni so najljubši špinačni. Zraven pa skleda solate. Hvala Smarty1 za idejo. |
RadaJem
me veseli da so ti gozleme všeč. Meni so zelo všeč z mešano prepraženo zelenjavo.
![]()
![]()
![]()
Danes:
zrezki v čebulni in
omaki
![]()
pire, mehka solata
Regrat in regrat in regrat.
![]()
Rolada iz mleteka mesa, napolnjena pire krompirjem...

.... šampinjonova omaka in solata...

.... in sadni krofini, oz. krofki pečeni kot mafini, polnjeni sadjem...

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kruhove kroglice

Srbski pasulj