Smarty prosim za recept za mlince s šampinjonovo omako, zapečene v pečici. videt in slišat je slastno

Veganski narezek z nachosi
Smarty prosim za recept za mlince s šampinjonovo omako, zapečene v pečici. videt in slišat je slastno
je našu še lisičke u skrinji. Zato bo lisičkin golaž od mamamie, pa konjski zrezki v lovski omaki in rižoni, motovilec s fižolom, malo črne redkve gor.........
........
sladice pa ni in ni.........
še topi maščobe.........![]()
| motovilčica je napisal/a: |
|
Smarty prosim za recept za mlince s šampinjonovo omako, zapečene v pečici. videt in slišat je slastno motovilčica
|
Motovilčica, ti pošljem kasneje povezavo na ZS
.
| RadaJem |
|
Za večerjo smo pa prvič naredili gozleme z različnimi nadevi (špinača, dimljen topljen sirček, jabolka s cimetom, malinova marmelada). Definitivno jih bomo še delali. Meni so najljubši špinačni. Zraven pa skleda solate. Hvala Smarty1 za idejo. |
RadaJem
me veseli da so ti gozleme všeč. Meni so zelo všeč z mešano prepraženo zelenjavo.
![]()
![]()
![]()
Danes:
zrezki v čebulni in
omaki
![]()
pire, mehka solata
Regrat in regrat in regrat.
![]()
Rolada iz mleteka mesa, napolnjena pire krompirjem...

.... šampinjonova omaka in solata...

.... in sadni krofini, oz. krofki pečeni kot mafini, polnjeni sadjem...

Četrtek:
Lazanja z doma narejenim testom, zelena solata in rdeča pesa:

Pozdravček!
Sporočilo je spremenil(a) Dragička dne 02. 2017 13:56
Danes: zelenjavna juha, paninček in radič![]()

voda in teran
lp
Pri nas pa goveja juha z domačimi rezanci, pečena kosa piščanca in telečji kotlet, pražen krompir, regrat in motovilec z vrta.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganski narezek z nachosi

Kraljevska jajčka s holandsko omako