Danes se jaz naredila govejo juho z rezanci, goveje zrezke v omaki, kruhovo štruco( prisežem nisem k Smarty kukala) , mešano solato- zeljno, zeleno, motovilec, radič, rdečo peso. Pa krofi- na posebno željo hčerke.

Hummus namaz
Danes se jaz naredila govejo juho z rezanci, goveje zrezke v omaki, kruhovo štruco( prisežem nisem k Smarty kukala) , mešano solato- zeljno, zeleno, motovilec, radič, rdečo peso. Pa krofi- na posebno željo hčerke.
| naor je napisal/a: |
|
. Samo na hrano še mislim. A vi tudi?
naor
|
tudi!
Danes je bilo in še bo: nedolžna jota in miške

(nebo do tal, čudna svetloba in zlata barva mišk je izginila brez duha in sluha)
lp
| mišzmoke je napisal/a: |
|
Danes je bilo in še bo: nedolžna jota in miške
(nebo do tal, čudna svetloba in zlata barva mišk je izginila brez duha in sluha) lp mzm
|
Oooo, to pa že ne bo držalo, mzm, na Zidu so ![]()
![]()
še vedno lepo (p)osončene![]()
![]()
![]()
Danes: ričet z zelenjavo, domače skutine miške
Nedelja: goveja juha z rezanci, pražen krompir, popečene bučke in šampinjoni, pečena sv. krača, mešan solata z rukolo, motovilec, krofi.
Ponedeljek: goveja juha, pražen krompir, sv. krača, motovilec.
Torek: sv. juha, porova kremna juha, rezanci s šampinjoni, šunka, pečen piščanec, krompirjeva solata, motovilec in mešana solata z rukolo, krofi.
| naor je napisal/a: |
|
Samo na hrano še mislim. A vi tudi? |
Tako je to, delamo da lahko kupujemo hrano in kuhamo ter stroške plačujemo, odkar sem pa na kulinariki, mi grejo pa same dobrote po glavi ![]()
Moje današnje kosilo bo pa "fast food", sendvič s sirnim namazom, salamco, sirom in kumaricami
ter jogurt in potem dogodivščinam naproti ![]()
Danes je post (sicer sama ne dam veliko na to, ampak kaki dan pa je tudi ok brez mesa). Za kosilo bodo kozice s sirokimi rezanci in solata. Jutri bomo pa ze nekaj spet z mesom, po postu zelo pase:)
Pa lep dan vsem!
![]()
![]()
![]()
Danes: pečene
sardelce,
solata, domač![]()
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 01. 2017 12:12
Sreda:
![]()

Pozdravček!
Mlinci z omako iz šampinjonov, zapečeni v pečici...

... posladek zmešana banana, zmrznjene jagode in mleko ...

Sporočilo je spremenil(a) SMARTY1 dne 01. 2017 13:37
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hummus namaz

Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem