Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pečen narastek iz ajdove kaše, puranje meso, brokoli, jušna zelenjava, olive, sir s smetano in jajci, motovilec, hitra pita z rdečim ribezom in borovnicami, jabolčni kompot

NENA58

Draga Babka, čas celi bolečino in s tvojo mamo si bila dolgo...zelo dolgo ...vse si ji dala, tvoje srce...trajalo še dolgo, ampak moja draga,  tam na tvoji planini te kmalu čaka pomlad, da si spočiješ utrujeno srce in zadihaš ..

Mi smo se danes potepali po Portorožu, gledali pustni sprevod, potem sta me pa lačna fanta pregovorila, da gremo v eno restavracijo tam ob plaži, ki jo je ena tukaj na netu celo priporočila....In tako sem danes prvič v življenju dobila na krožniku smrdljiv kos ribe ... Sem jo vrnila, jesti nisem mogla nič. Moja dva sta jedla dunajca pa testenine pa je bilo kar ok.

Sem pa zato doma pojedla krožnik juhe, za večerjo pa sem naredila tunin namaz pa popečene kruhke in je bila jed dneva! 

Saj bi štartali v tisto restavracijo v Ankaran, pa je bila mesec dni nazaj zaprta! 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Trixi je napisal/a:

....In tako sem danes prvič v življenju dobila na krožniku smrdljiv kos ribe ... 

Kako mi gre na živce, da plačam za neko jed in potem al dobiš smrdljivo, al se že na oko vidi, da je vse pogreto, al naročiš kalamare s prilogo, pa je priloge cel krožnik, kalamare pa iščeš po krožniku, itd itd

Pogosto dobim prav odpor ven it jest, ker ne vem, kaj bom za plačilo dobila za jest.

No, eto, nisem pa vedela, da je restavracija v Ankaranu zaprta, če smo šli kam jest, smo šli tja.

NutellomAnka

Anka, brez besed so mi krožnik odnesli, tudi vprašali niso zakaj. Zelo čudno mi je to bilo. Potem me pa še vpraša, če mi drugo ribo prinese, men pa slabo, da nisem mogla nič jest. Kaj takšnega še nisem nikjer doživela. Plačali pa seveda nismo. 

Upam, da je bila tista restavracija v Ankaranu samo začasno zaprta, ker pozimi pa res ni obilico gostov.Tam sem vedno dobro jedla. 

Katera restavracija pa je to ? Prav je, da tudi ostali vemo, kam ne iti jest v Portorožu .

hedonist

Danes:   ostanki  pohanja,   grenadirmarš,   mehka solata

Po kosilu bom naredila še drugo rundo krofov, potem pa mir za nekaj časa.             

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Uf, tole s smrdljivo ribo so jo dobro odnesli, ker si bila ti. Sama nisem "zaguljena" stranka, ampak kaj takega pa ne bi šlo skozi kar tako. Ne smemo biti preveč prijazni, tega preprosto ne smejo narediti. Jaz bi ga povabila, da mu odstopim svojo ribo in mu rekla, da naj jo poje pred mojimi očmi. In to čisto mirno. Vse, kar je prav! 

Z leti sem ugotovila, da doma še najbolje jemo. In vemo, kaj pojemo.

naor

Puranji zrezki v omaki, praženi šampinjoni in široki rezanci... slikica mi je nekam ušla 

Po kosilu kavica in višnjev zavitek...

SMARTY1

Ponedeljek:                              

Reciklaža sobotne repe in krače...

Pozdravček!

Bili smo v restavraciji Prego.

Sem pa ugotovila, da so gostje večinoma jedli pizze, meso, testenine...No, zdaj je kar je. 

Danes bodo zame škampi buzara, ker sem včeraj res želela jesti nekaj morskega, motovilec v solati, kruh. Mož bo filano papriko, kruh, mešano solato.

Pa cvrla sem krofe, ki so potovali v NM še čisto vroči. Nekaj jih je dobila mlajša hči, nekaj starejša , nekaj pa sin, ki je šel na počitnice. Jaz pa sem enega še toplega pojedla za zajtrk. 

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti