Smarty tudi jaz te lahko pohvalim, da neutrudno vsak dan kuhaš, pečeš in razvajaš svoje najdražje.Prava mojstrica si.

Bujta repa
Smarty tudi jaz te lahko pohvalim, da neutrudno vsak dan kuhaš, pečeš in razvajaš svoje najdražje.Prava mojstrica si.
Smarty, resnična mojstrica si
, je prov fajn gledat tvoje stvaritve.
danes pri naju domači hamburger in pomfri iz pečice
Trixi in Shari
zlate ste, velika vam hvala .
Sporočilo je spremenil(a) SMARTY1 dne 21. 2017 16:29
Draga Smarty
, ponovno te lepo lepo lepo prosim, naredi poseben album s tvojimi fotkami kosil![]()
, kajti fotografije so enkratne!!! Stavim, da bo med najbolj gledanimi na KulSlo
.
Mislim, da se vsi prisotni na teh straneh strinjajo z menoj
.
Najbolje, da začnem(o) zbirati podpise![]()
... kdo je še ZA?
Se podpišem pod Katarinči! Vsak dan znova cedim sline!
| Katarinči je napisal/a: |
|
Draga Smarty Mislim, da se vsi prisotni na teh straneh strinjajo z menoj Najbolje, da začnem(o) zbirati podpise Katarinči
|
![]()
![]()
![]()
|
Draga Smarty Mislim, da se vsi prisotni na teh straneh strinjajo z menoj Najbolje, da začnem(o) zbirati podpise Katarinči
|
pohvala za čudovita kosila.
Danes: rižota s sušenih paradižnikov, solata, puhast puding
Včeraj: goveja juha z rezanci, kislo zelje, krompir, pečenica
Danes: zelenjavna juha, rižota s piščančjim mesom, brokolijem in grahom, motovilec
Jutri: zelenjavna juha, puranja pečenka, kuhan krompir, dušena bučka, motovilec
|
|
Imaš moj DA
![]()
p.s. vsakič, ko sem na portalu, šibam pogledat v to temo, kaj je Smarty spet tako lepega kot okusnega pripravila
in občudujem
no pa seveda od ostalih deklet tudi, da ne bom pristranska ![]()
Moje kosilo danes pa bo: motovilec s stročjim fižolom ter pečena jajčka s slanino in sirom
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bujta repa

Pasta iz ingverja in česna