danes goveja juha z ribano kašo, pečen piščanec, panirani piščančji kosi, pečen krompir, na maslu popečeni šampinjoni in ostrigarji in mešana solata

Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način
danes goveja juha z ribano kašo, pečen piščanec, panirani piščančji kosi, pečen krompir, na maslu popečeni šampinjoni in ostrigarji in mešana solata
Goveja juha z rezanci, musaka s krompirjem in mletim mesom (na izrecno željo otrok in potencialnega zeta), na koncu čokoladno.pomarančna torta (s kupljenim biskvitom kupila enega pred iztekom roka, haha)

Danes: puranji zrezki v gobami omaki, kruhovi cmoki, solata, miške z mascarponejem in orehi

Danes bo dušeno kislo zelje, pečenica, ajdovi žganci z ocvirki, domač kruh
Puranji zrezek v gorčični omaki in rizi-bizi ...

..... nujno in neizbežno, še burek ...

.... in jagode ....

Dve porciji prosim! Pa pohitite! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes:
juha z gresovimi knedeljčki, meso iz juhe
ostanki pečenih
reber
tenstan
, mehka solata
Ponedeljek: ![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
Naute verjeli...........včeraj sem kuhat začela, me je mladina primorala ![]()
so se kar povabili............
Bila je: goveja juha z jajčnimi vlivanci, mrežna pečenka, tenstan krompir, mešana solatka, sladoled s smetano in jagodami, velik objemov in solza ![]()
![]()
![]()
Danes:
krepka goveja juha, govedina iz juhe, jabolčni hren, tenstan krompir, tud slikce še bodo.....sam ekran moram mal zbrisat, je še tako zamegljen........![]()
![]()
Včeraj: losos, jogurtova-gorčična omaka, radič s čičeriko, krompirjem in jajcem, jogurtovi mafini z borovnicami
Danes: kremna juha (gomolj zelene, petršliljev koren in krompir), zeljne krpice.
Jutri: zelenjavno mesna rižota, rdeča pesa in čokoladni puding s čežano.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način

Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako