Danes sem se dopoldne potepala in ker ni preveč časa bomo vsak po svoje- sin bo kupljeno pizzo.
Jaz kokošjo juho z žlinkrofom, kokošje meso in cvetačno solato.
Mož filano papriko iz zaloge, pirine žemljice in zeleno solato.
Za posladek domači krofi.
Danes sem se dopoldne potepala in ker ni preveč časa bomo vsak po svoje- sin bo kupljeno pizzo.
Jaz kokošjo juho z žlinkrofom, kokošje meso in cvetačno solato.
Mož filano papriko iz zaloge, pirine žemljice in zeleno solato.
Za posladek domači krofi.
Sobota:
![]()

Pozdravček!
danes goveja juha z ribano kašo, svinjska pečenka, panirani piščančji kosi, pečen krompir, na pari kuhana cvetača, brokoli, brstični ohrovt in mešana solata
| Balenka je napisal/a: |
|
Miška moja, vidim, da ti je krvavica teknila, enmalček je pa tudi moja zasluga
Balenka
|
Ne le en malček, največ je tvoja zasluga![]()
Danes: pečena sv. rebra, kislo zelje (ostalo od včeraj)

kruh, voda in teran
lp
Danes
: gobova juha s šampinjoni, puranji polpeti, pražen krompir s čebulo, grah & korenje na maslu, "zlata" endivija![]()
... ![]()
Danes: rižota z zelenjavo, svinjski zrezki, solata
| Katarinči je napisal/a: |
|
Danes Katarinči
|
Katarinči, tukaj je odgovor za "zlato " endivijo: http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/zato-so-cene
![]()
![]()
![]()
Danes: ocvrte
kračke, tenstan
, mehka solata
Nedelja:
![]()

Pozdravček!
Dušeni puranovi srčk z gobami, skutni cmoki, solata, makov štrudl in domači kapučino (sem pri pospravljanju predalov našla penilec mleka na baterije, namesto esspressa bo pa svoje naredila kafetjera). Nazdravljamo pa že od Ilke naprej.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nacho čips gostija

Poletni svaljki z dimljenim lososom